|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המדריך במכון כושר הביא לי לא מזמן תוכנית AB ורציתי לשאול אם היא בסדר ולא מוגזמת \ מעפנה מדיי חח
![]() אז... זה הולך ככה בראשון A בשני B ברביעי A בחמישי B וכל השאר מנוחה. A חזה, כתפיים ויד אחורית חזה: - דחיקה עם משקולות חופשיות 4x8 - פרפר עם משקולות חופשיות 4x10 - דחיקה בשיפוע עם מוט 4x6 - דחיקה בשיפוע עם משקולות 4x6 כתפיים: -מיליטרי פרס עם משקולות 3x8 - הנפה של משקולות לצדדים 3x10 - הנפה של משקולות קדימה (יד יד) 3x10 - איזהשהו תרגיל לכתף אחורית ששכחתי איך קוראים לו 3x8 יד אחורית: - לחיצה צרפתית 3x8 - בקרוס לעשות יד יד (אתם בטח יודעים למה אני מתכוון) 3x8 - מקבילים 3xMax וB גב, יד קדמית ורגליים גב: -מתח 3xMax -תפיסה צרה של המכשיר ההוא לגב (זה שעושים איתו מתח בישיבה כזה :):):):)) 4x6 - אותו דבר רק תפיסה רחבה והורדה מאחורי העורף יחד עם תפיסה רחבה והורדה לפנים (סופרסט של שניהם) 4x10 כ"א. - מסור 3x10 - זוקפי גב 4x10 יד קדמית: -מוט W בישיבה 4x8-10 - מוט ישר בעמידה 2x10 - מילוי (חח ככה כתוב לי בתכנית אני יודע שזה נשמע מפגר) 4x8 - פטישים יד יד 3x10 רגליים: -סקוואט 4x10 -תאומים 4x12 -כיפוף ברך במכשיר 4x8 זה הכל. עצות לשיפור\תיקון והערות למינהן יתקבלו בברכה!! ![]() (אני מתאמן כמעט שנתיים אם זה עוזר) תודה רבה! |
![]() |
![]() |