|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 53
כללי:: tomer
גיל:: 27
עוסק ב:: איש סיסטם ותשתיות (רשת)
חדר כושר: הולמס פלייס - קניון רננים
|
![]() אני לא אוכל את כל הזבל המסחרי הזה , יש בזה יותר שמן מבשר
פשוט יותר , בריא יותר וטעים יותר חזה עוף רגיל וטרי , שמים קצת שמן במחבת ומטגנים אחרי שאתה רואה מלמעלה שזה ניהיה בשל כזה , אז אתה שם תבלינים (פילדלפיה או גריל עוף ) ואז הופך אותו ושוב שם את התבלין. אם מכינים את זה עם קצת שמן אז זה לוקח בערך 5 דקות כל צד על אש בנונית (אני שם במחבת 6 חתיכות שזה בערך חצי קילו) ואם מתגנים את זה בשם עמוק (המון שמן) אז זה לוקח משהו כמו 2 דקות |
![]() |
![]() |