|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: בחור שרוצה לגדול..
עוסק ב:: סטודנט
|
![]() אני עובד ab שש ימים בשבוע ולשריר גדול אני נותן בין 9 ל10 סטים תלוי בהרגשה ושריר קטן אני נותן מ6 עד 7 סטים ועליתי במשקל עבודה מאז שהתחלתי בתוכנית שאני בניתי הנה התוכנית שלי
בניתי אותה מקריאת בפורומים ומאמרים בישראלבודי וכל מיני אתרים באינטרנט אני יודע שזה הרבה אבל זאת בחירה שלי אני אוהב שזה קשה תוכנית שלי אני עובד a חזה-כתפיים-יד אחורית b אני עובד גב-יד קדמית-רגליים a חזה:- בינצ' פריס 6 חזרות 4 סטים פלייס שיפוע עליון 4 סטים 8 חזרות דמבלים פלייס חופשי עם דמבלים 3 סטים של 10 חזרות בכל הכוח כתפיים:-לחיצת כתפיים 4 סטים 10 חזרות הרחקת ידיים :- 4 סטים 10 חזרות שני סטים אחרונים זה קשה במיוחד אבל זה בסדר יד אחרוית: זה בסוף אני עושה על שני ספסלים אני עושה 4 סטים והסט האחרון אני נותן את המקסימום שבמקסמום b גב:-בגב אני נותן הכי הרבה סטים אני משקיע בגב פולי עליון: אני נותן 3 סטים מאוחרי הראש ו3 סטים מוריד לחזה ו3 סטים חתירה בישיבה בכבל הכל באותו מכשיר מכשיר הביאו אותו חדש החליפו אותו מכשיר נראה כמו מרצדס 2009 חחח... אחר כך אני עושה bent over 4 סטים זה תרגיל שאני משקיע הכי הרבה אני אוהב את התרגיל הזה אחר כך דדליפט 3 סטים של 10 חזרות אני משתדל להיזהר בזה זה הורג אותי ממש אחר כך יד קדמית:- מוט w בישיבה 3 סטים של 12 חזרות זה מספיק כך אני מרגיש שעבדת על ידיים אחר כך רגליים: סקוואט 4-5 סטים של 10 חזרות לחיצת רגליים 3 סטים של 10 חזרות והסט האחרון אני משתדל לעשות יותר מ10 שיבעיר את הרגלים שלי ואחר כך מסיים את האימון האימון שלי נמשך מ40 דקות עד גג 50 דקות. תודה לכם |
![]() |
![]() |