ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-01-07, 19:28   #9
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי snir
כמה שאתה צודק חשבתי שרק אני שמתי לב לזה......
למה חשבת קצב התייחס שאמר שהתקשורת נגדו?!
הסקרים שהם מזמנים ושואלים את הציבור.....לא נותנים אופציה...
וכך האנשים חושבים רגע עם בסקר אין בכלל אופציה שהוא לא אשם
אז הוא בטוח אשם!!
שטיפת מוח עושים לאנשים והם אוכלים הכל!!!!!
השטיפת מוח של ואללה יותר חמורה במדור נוער שלהם , חבורה של כתבבות שנכתבו ע"H נערות בנות 17 חושבות שהן יודעות הכל רק כי נותנים להם פעם בשבוע לבחור 5 טוקבקים מתוך 1000 לקטול אות םולצאת לכאורה חכמות ואז עוד להיות עם המילה האחרונה

ובין היתר הם כולם שמאלאנים סרבנים מופרעים נגד בית ספר ממוסחרים מפרסמים תמונות של שרמוטות כנערת השבוע או משהו כזה ( יותר נכון בנות בפוזה של :):):):):):) לך תדע אם הן כן או לא בכל זאת רובן מכוערות רצח עם בגדים טובים +-)
נתנו את הפירסום למיקל לואיס הזה שגם סרבן אז כבר באו אנשים שהזכירו את זה והם בחיים לא לוקחות את התגובות שאין בהן אותיות אחרונות כאלה"הההה" או !!!! ויותר מ 5 ש/ורות כי זה יותר מידי קשה להן לקטול על זה שהוא סירב על בעיות לב ולכאורה "ספורטאי" וכל זה
וגם עשו לו פוזות כמו לא יודע מה מזה כל הפרסום שלו

מה עוד הם גם בעד כל הכאילו עבריינים האלה של הבית ספר והומואים כאילו הם רמה מעל כולם כי הם איזה סוג של גירלי בויז

קיצר יצא מבולגן אם היו משלמים לי על זה איזה משכורת מינימום או אפילו פחות לשעה הייתי כותב מאמר שלם למה ואללה אתר מפגר ( אבל גם למה הוא לא כ"כ רע)

Leo מנותק   הגב עם ציטוט