|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הקיץ הגיע ולפני חודש וחצי בערך התחלתי חיטוב , אני לא יותר מידי מבין בעניין
פשוט השתדלתי להיות בסופו של יום במאזן קלורי שלילי , הקפדתי יחסית על התזונה , אבל עדיין דחפתי הרבה ג'אנק , וירתי מ9-10 אחוז ל 6.5 שאתמול הייתי אצל חבר שיש לו את הצבט הזו והוא מדד אותי. נתונים : גובה : 182 משקל : 83 אחוז שומן : 6.5 היקף יד : 41 חשוב לציין שאני בצבא ואוכל אוכל צבאי לצערי, את החיטוב עשיתי עם גבינות 5 אחוז , שניצלים בצהריים , עופות עם שמן חח ומה לא. חפירה אחרונה : בשבועיים האחרונים החלטתי שבא לי לעשות איזה ניסוי על עצמי , החלטתי שאני אוכל מה שבא לי , אבל עושה הרבה אירובי כדי להישאר במאזן קלורי שלילי מה זה אומר , אכלתי בערך 4000 קלוריות ביום , אבל עשיתי בוקר צהריים ערב אירובי , כל פעם שעה הליכה , קצב 7.4 ושיפוע 5 . ובין לבין האירובי הבאתי אימון של עבודה על משקל גוף. הינה תמונות , מממצב קר חשובבבבב להדגיש אז לא ליפול , וגם אחרי ארוחה ארוחת ערב שישי ענקית אז הבטן טיפה נפוחהה אשמח לתגובות ! דור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |