ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-05-09, 11:14   #8
מדוזה
חבר פעיל

כל אחד אומר משו אחר , אבל אם זה נוע באותו כיוון של סתם דוגמא אחד אמר 7 סטים לרגליים ואחד 8 ואחד אמר 3 סטים לחזה ואחד 4 אז זה כביכול בסדר ... זה יהיה לא בסדר שיתנו לך סתם דוגמא 15 סטים לרגללים ומישו אחד יתן 7 , כי אז ההבדל גדול .

בקשר לתרגיל ליד אחורית , כל אחד נותן מה שעבד עליו יותר , אני ממליץ על פושדאון מכיוון שזה התרגיל הכי קל לביצוע וזה תרגיל שאצלי עבד מצויין על היד אחורית .

אתה יכול לעשות תרגיל חתירה עם דאמבלים במקום הt-bar או הבנט אובר רואו , תעשה מסור עם דאמבל על ספה .

דבר רביעי , זה הסיבה שלא לעשות פרפר בקרוסים , זה עובד על החזה התחתון , לך עכשיו למראה תסתכל על החזה שלך תגיד לי אם אתה צריך עבודה על החזה התחתון , זה סתם לחפש לעשות עוד סטים ועוד תרגילים ולבזבז אנרגיה בתרגילים שהם לא חשובים , במקום זה תעשה בנץ על ספה ישרה שעובד על כל החזה .

דבר חמישי , רג תרגיל אחד מספק ליד קדמית או אחורית מכיוון שאילו נחשבים שרירים קטנים , תוסיף לכך שאת התרגיל אתה עושה בצורה מבודדת לשריר, ותרגיל אחד של 3 סטים בהחלט מספיקים לשריר קטן , מה גם שיד אחורית עובדת חזק באימון חזה ויד קדמית עובדת חזק באימון גב .

דבר שישי - אני אישית ממליץ על FBW או על תוכניות כמו SS או 5א5 ששמעתי שהן טובות ולא התנסתי בהן (התנסתי רק בFBW) מכיוון שאלה תוכניות מצויינות למתחילים , מעלים בהם משקלים ומתמתקדים בתרגילים בסיסים ומורכבים , כך הדגש הוא בהחלט ללמוד את הטכניקה של התרגילים ולעלות משקלים שזוהי בעצם המטרה בכל תוכנית שתיהיה לך , לעלות משקלים .

שיהיה בהצלחה .
מדוזה מנותק   הגב עם ציטוט