|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קצת פרטים:
גיל: 16 ( בעוד 3 ימים ![]() משקל: 66 גובה: 168 אחוזי שומן: לפי מה שאמרתם לי 16% בערך תקופה: מסה זו התוכנתי השישית/שביעית שלי בערך בחדר כושר.. אני מתאמן 10 חודשים ( אבל לא היו כמעט תוצאות בגלל שלא הקפדתי על תזונה) הנה התוכנית: A חזה: בנץ' פרס- 10,8,6 ( פירמידה יורדת) פרפר בישיבה 45 מעלות עם משקולות יד + לחיצת חזה בישיבה 45 מעלות עם משקולות יד (חזה עליון- 3x10 זה סופר סט... חזה תחתון בקרוסים דרופ- 12 ( יענו אני נותן 12 מיד מוריד משקל נותן עוד 12 וזהו... רק אחד כזה) רגליים: סקוואט חופשי עם משקולות יד- 3x12 כפיפת ברך ( מכונה)- 3x10 לאנג'ים עם משקולות יד- 3x10 יד קדמית: כפיפת מרפקים בישיבה- 60 מעלות 3x8+4 חילקיות ( כשאני מגיע ל 8 עושה 4 חילקיות.. ככה 3 סטים) כפיפת מרפק בקרוסים ( מוריד אחד מהם עד למטה, שם מוט ועושה...)- 3x10-8 זה דרופים... B גב: פולי עליון מאחורי הראש- 4x8 חתירה בשכיבה עם משקולות יד- 3x10+4 חילקיות ( מגיע ל 10 נותן 4 חילקיות... ככה 3 סטים) פול אובר ( עמידה) עם פולי עליון- 3x10-8 גם זה דרופ אבלל משום מה כתוב לי דרופ1...זה רק סט אחד דרופ? כי הוא עשה איתי אימון אישי ( הוא חבר... זה לא ששילמתי לו על זה) ועשינו היום את a אז ל b עוד לא הגענו... אשמח אם תסבירו לי כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה 90 מעלות עם משקולות יד- 3x6 הרחקת כתפיים בעמידה 3x8+4 חילקיות...( שוב.. מגיע ל 8 נותן עוד 4 חילקיות) הרחקה אופקית באמצעות משקולות יד- 2x12 יד אחורית: פשיטת מרפקים עם מוט w+ לחיצת חזה באחיזה צרה- 3x10 גם סופר סט...( או התשה מוקדמת תקראו לזה איך שבא לכם :p) פשיטת מרפקים עם הטיית גו(קיק בק)- 3x8 זהו בעיקרון... היה פה דגש חזק על הכשל...הגעתי היום להרבה כשל |
![]() |
![]() |