![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
יש לי מספר שאלות מקווה שתוכלו לעזור לי. 1. מזה התרגיל שמופיע בתוכנית אימונים פה באתר tbar בשכיבה על הבטן 10x3? 2. שאלה נוספת: אני בן 23 שוקל 65 התאמנתי בעבר לא רציני ועכשיו התחלתי לחזור ורוצה לקחת את זה בצורה רצינית. האם התוכנית הזאת מתאימה לי בתור התחלה? אימון a חזה- לחיצת חזה במשקולות בודדות 3x10 פרפר במכונה 3x12 לחיצת חזה כנגד מכונה – 3x10 כתפיים- לחיצת כתפיים במכונה 4x8 הרחקת זרועות לצדדים בעמידה 4x10 יד אחורית- הרמת יד יד מאחורי הראש בישיבה על ספסל – 3x8 פשיטת מרפקים בכבל עם מוט ישר לפנים –3x10 אימון b גב- פולי צר לפני 3x8 חתירה כנגד פולי תחתון 3x10 tbar בשכיבה על הבטן 3x10 יד קדמית- כפיפות מרפקים בישיבה על ספה עם מוט w 4x8-10 כפיפות מרפקים יד יד עם משקולת על הירך בישיבה או על הספה בעמידה 3x10 רגליים- לחיצת רגליים במכונה 5x15,12,10,8,8 בטן- כפיפות בטן על ספה בשיפוע שלילי – 2-3 סטים של x15 + משקל במקרה הצורך הרמות ברכיים לחזה 2-3סטים של מקסימום חזרות אימוני אירובי: 4-5 אימוני אירובי, כל אימון של 35 דקות, עדיף לאחר אימון המשקולות(הליכה/אופניים/ריצה) אפשר לבצע גם ביום ללא אימון מיד בבוקר או שעתיים לאחר ארוחה למשך 45-50 דקות. 3. האם כדאי להתחיל עם אבקת חלבון? אם כן, מה מומלץ? תודה. |
![]() |
![]() |