ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-03-09, 18:37   #24
GT707
Guest

והכי מצחיק שעוד אומרים לך שההבדלים אחרי משלוח ומע"מ וכל זה יהיו זניחים מאד... אני זוכר תהזמנה האחרונה שלי שיצא לי שם הבדל של לא פחות מ560 שקל! כלומר עם הייתי קונה את אותם מוצרים בבית הייתי משלם עוד 560 שקל... אז נכון שצריך לחכות בסביבות ה שבועיים עד חודש אז נכון שלפעמים יש כאבי ראש עם המכס אבל שמסתכלים על התמונה בכללי זה מאד אבל מאד משתלםםם
חח שוב פעם עולים לי העצבים... כל פעם שמדברים על ההבדלי מחירים בין הארץ לח"ול אני מתעצבן
האם יכול לבוא יבואן/בעל חנות פעם אחת ולתמידו להסביר לנו למה לעזעזאללל ההבדל העצום הזה??
תנו סיבה אחת הגיונית .. נכון לא מצפים ממכם למכור במחיר של חו"ל אבל אבל היי חבר'ה במחירים של היום זה על גבול החוצפה... אחרי זה באים מתלוננים למה הרמה בארץ בפיתוח גוף יורדת בטח שתרד איך נער שרוצה להתחיל לפתח גוף ולהיכנס לעסק בצורה רצינית יכול להתחיל ששק גיינר עולה לו 500 - 600 שקל שמוצרי no עולים 400 שקל טירוףףף
שלא תבינו לא נכון אני לא בא לדבר על חנות ספציפית חס וחלילה יש לי את כל הכבוד לבעלי העסקים והיבואנים אני מדבר על כולם בתמונה אחת גדולה שכן המחירים בינהם זהים לחלוטין עם סטייה פה ושם