ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פציעות ספורט

פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-01-07, 13:47   #4
Ori-Silver
חבר פעיל

הסמל האישי שלOri-Silver

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
המידע באינפומד אמין ומעודכן,
כעיקרון כאשר יש התנגשות בין תרופות כפי שציינת, החשש הוא שאחת התרופות או שתיהן לא "יקלטו" כמו שצריך, ולכן זה מוריד מיעילות התרופה, החשש השני וקצת פחות חשוב הוא הגברת תופעות הלוואי אצל אחת התרופות.

תבדוק בהוראות השימוש מה תופעות הלוואי האפשריות, מה שאתה מציין נראה לי תופעת לוואי חריגה ואתה צריך להפסיק אם השימוש ולגשת שוב לרופא.
כעקרון רופא מוסמך צריך לדעת ויודע אל שילובים שלא נותנים לתרופות, ומוזר שהוא הביא לך תרופות שאתה טוען שבדקת ומתנגשות, יכול להיות שזה מסוג התרופות שאפילו שכתוב שיש התנגשות נסבלות אצל רוב החולים ואז אולי זה כן הליך מקובל.

בנסינופד - לא מוצא תרופה כזאת...אתה בטוח שרשמת נכון? אולי התכוונת לסינופד, תרופה לבעיות גוש באף?

דוקסילין - למה אתה לוקח דוקסילין? זה אנטיביוטיקה וגם מוקסיויט אנטיביוטיקה, למה שתי סוגים? הדלקת כ"כ חריפה או שזה לטיפול בבעיה אחרת שיש לך? (מתי התחלת עם התרופה הזאת? כי אחת מתופעות הלוואי שלה, זה בחילה והקאות, אבל זה נדיר ויכול לקרות רק לחלק מהאנשים, כנראה שאתה מהחלק הזה).

תיהיה בריא אחיין שלי
אני יעשה קצת סדר
1)דוקסילין אני לוקח מעל שנה בשביל פצעי בגרות בפנים ואחד מהתופעות לוואי שרשום על העלון לצרכן זה כאבי בטן ובחילות אבל אם לא היה לי עד עכשיו שום תופעות לוואי זה כנראה לא מזה
2)לפני יומיים הרופא אף אוזן גרון רשם לי סינופד שזה סתם תרופה שפותחת את דרכי הנשימה ומוקסיויט שגם בעלון צרכן שלה כתוב שאחת מהתופעות לוואי שיכולה להיות זה בחילות וכאבי בטן
3) היום התקשרתי לרופא אף אוזן גרון שרשם לי את המוקסיויט והוא אמר שזה לא מתנגש עם דוקסילין למרות שאמרתי לו שגם באינטרנט כתוב שזה מתנגש וגם הרוקח אמר שזה מתנגש הוא אמר לי להפסיק עם הדוקסילין ושזה כנראה ממנה וזה לא נראה לי הגיוני כי שנה לקחתי דוקסילין בלי שום תופעות לוואי ויום אחרי שני לוקח מוקסיויט שאחת מהתופעות לוואי בעלון צרכן זה כאבי בטן ובחילה מתחילות לי בחילות איומות
Ori-Silver מנותק   הגב עם ציטוט