|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למה סוג האבקת חלבון הכי נפוץ הוא דווקא Whey, כשאומרים שהחלבון הכי איכותי הוא דווקא החלבון בביצה? וקיימת גם אבקת חלבון ביצה.
ואם קיימת אבקת חלבון של ON שהיא עם חומרים טבעיים ובלי ממתיקים מלאכותיים, שהערכים שלה כמעט זהים לאבקה עם החומרים המלאכותיים וגם התאור באתר זהה כמעט חח, למה בעצם לא לקנות אותה? מה ההבדל? תודה ![]() |
![]() |
![]() |