|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ברק,
הקשר הוא שבבעיות יציבה שונות, הרבה פעמים מדובר בחולשת\חוסר גמישות של שרירים. אנחנו מדברים על אנשים שכן רוצים להתאמן בחדר כושר (או בחורה שרוצה לשחק כדורעף). אנשים שיש להם בעיות כמו אמסטרינגס מקוצרים לא ילכו בכלל לפיזיותרפיסט מלכתחילה כי הם לא יהיו מודעים לזה עד שיהיו להם בעיות (שיכולים להיווצר אולי כנגד עומסים גדולים). גם לי יש בעיה במרפק ואורתופד אמר לי לעשות ניתוח. אני לא חייב לעשות את הניתוח, אבל זה אולי יעזור למנוע את הקפיצה של הגיד מעל העצם במרפק. אז ויתרתי, למה אני יכול ללחוץ חזה ואני יכול ללחוץ כתפיים בלי הפרעה. מקסימום לא אעשה לחיצה צרפתית - ביג דיל - זה לא משהו שחשוב בכלל שאני אסכן את המרפק שלי בשבילו. למה כן לעשות? כדי לשפר את האיכות חיים. יש לי cmp בברך ועברתי פיזיותרפיה כואבת עם תרגילים קשים (סוג של לחיצת רגליים\ הרמות רגליים כנגד גומיות וסקוואט על קפיצים + טיפולים אגרסיבים על הרצועה בירך). להגיד לך שהבעיה נפתרה לגמרי? כנראה שלא. אבל עכשיו כשאני מתאמן, אין לי שום כאבים בפטלה (למרות שלא פעם עלתה לי התהיה "בשביל מה זה היה טוב" אבל אתה יודע איך זה בצבא, שנותנים לך חינם לא תקח? :-p) סתם צורם לשמוע את הביטול\זלזול בפיזיותרפיה. אני מסכים איתך שאם אין בעיה אז עדיף לא למצוא אותה :-) אבל בד"כ אנשים לא פונים לפיזיותרפיה על מנת למצוא בעיות, הם בד"כ יבואו כשמשהו כואב או מפריע.
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 09-03-09 בשעה 00:02. |
![]() |
![]() |