|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן! שמי ארקדי ואני בן 19. בפורום עצמו אני גולש וקורא בו פוסטים האמת די מזמן- אבל רק עכשיו החלטתי לפתוח משתמש :> אז ככה, הסיפור שלי:
ב25/9 מצאתי ממש במקרה אתר שמבטיח שאוכל להגיע ל-100 שכיבות סמיכה תוך שישה שבועות. התעניינתי ואמרתי WHAT THE HECK שיהיה... התחלתי בתוכנית וראיתי שאני מתחזק ושזה בצורה מאוד ביזארית ממש כיף! תוך כדי התוכנית התחלתי להתעניין בכללי לגבי כל הקטע של האימונים- אז הלכתי סחור סחור בתארי אינטרנט וחיפשתי אחר מידע- כאשר אתר זה מהווה אחד הספקים המרכזיים שלי למידע =] טוב... אז לאחר כחודש כשסיימתי את תוכנית שכיבות הסמיכה (כן כן... הצלחתי להגיע אפילו למעל 100 בפורמה מלאה וטובה)- רציתי להמשיך עם האימונים וכך עם המוטיבציה והידע החדש שצברתי הייתי מוכן להתחיל באימוני משקולות- בבית כמובן. AND SO I DID :> הפואנטה מכל הרקע הזה: ממש במקרה התחלתי להתאמן, בגלל אתר שמצאתי ממש במקרה! וגיליתי שאני ממש אבל ממש אוהב את זה! אני מתאר לעצמי מה היה קורה בנסיבות אחרות. אז יאללה לעניינים- מצטער מראש על האיכות- זה פלאפון =( נתונים לפני שהתחלתי להתאמן (3 חודשים וחצי): משקל: 58 ק"ג. גובה: 1.78 מ'. תמונות (הראשונה ממש לפני- עוד בכיתה י"ב, האחרת זמן קצר לפני האימונים) ![]() ![]() נתונים כעת: משקל: 67 ק"ג. גובה: 1.78 מ'. היקף יד חם- 36 ס"מ. תמונות (חלקן יותר עדכניות למצב כיום, חלקן פחות- אבל הכל מעל לחודש וחצי אחרי האימונים): יד אחורית: ![]() גב: ![]() נחשים: ![]() יד קדמית: ![]() יד קדמית מרחוק: ![]() זה לא נותן לי מעל ל-7 תמונות אז אני אעלה את השאר בפוסט הבא |
![]() |
![]() |