|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם =]
התחלתי להתאמן בערך לפני 5 חודשים אבל באמצע הייתה לי הפסקה של חודשיים שלא הלכתי בכלל (בחופש הגדול) אז הורדתי חודש אחד כי ניסיתי לפחות לשמור על תזונה בחודשיים של התאמנתי... אז יישר ולעניין... תחילת אימונים : 26.06.08 גיל - 15 משקל - 55 ק"ג גובה - 1.66 בייספס ימין - 28 בייספס שמאל - 26 בהתחלה אני פשוט מביא תמונות נפרדות של התקופה שלפני ואחרי האימונים.. ובסוף האשכול יש תמונות השוואה! אז הנה התמונות בתחילת האימונים: ![]() ![]() אוקיי... עכשיו אחרי אימונים של 4 חודשים.. (בחודש האחרון גם לא ייצא לי ממש להתאמן כי יש לחץ בלימודים.. אני מקווה לחזור ולהיות רציני לקראת ינואר). עכשיו : 03.12.2008 גיל - עוד מאט 16 משקל - 61.5 גובה - 1.69 - 1.70 בייספס ימין - 33.5 בייספס שמאל - 32 הנה התמונות : מוסט מוסקויילר - ![]() כתף + יד - ![]() טרפזים - ![]() אוקיי.. ועכשיו אם בא לכם.. אז הנה כמה תמונות השוואה... * בהתחלה לא צילמתי את הגב אז לא היה לי אם מה להשוות! שני התמונות של הגב זה מהיום.. פשוט לא ידעתי איזה מהן להעלות אז העלתי את שתיהן XD * גב - ![]() יד - ![]() טוב אז ייאלה אנשים תיהיו עדינים... אל תשכחו שזה רק 5 חודשים + הפסקה של חודשיים באמצע שזה בערך 3 חודשי אימון למרות שבחודשיים האלה יירדתי במשקל הגוף ובכלל שמשקלים אז אפשר לאמר שהתחלתי הכול מהתחלה... תגובות אנשים...!! יש כמה תמונות שלא רואים אותן אז פשוט תלחצו עליהן ותיכנסו לתמונה המוגדלת!
![]() |
![]() |