|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנה לבאדיבילדרים! משו פגז! יש לך לנהל לוגים של צריכה קלוריות, לבנות תפריטים, תוכניות אימון ועוד...
הכי אהבתי בתפריטים שאתה יכול לשנות את הערכים הקלוריים לדוגמא אם אני משתמש ספציפית ביוגורט יופלה אני כותב שם את הערכים וזה ככה יחשב לי את זה במדוייק ולא לפי הערכה של התוכנה זה מדהים, אתם עורכים את המזונות שאתם רוצים להרכיב מהם תפריט, שמים את הערכים לפי מה שכתוב על האריזה של המזון ובונים תפריט מדוייק על הקלוריה! מכינים תוכניות אימון אירובי ואנאירובי, דרך אגב היא מגובה במחקרים אבל לא נראה לי עדכניים לכן לא הייתי מסתמך על התוכן, אלא על הפונקציות. יש פה גם מעקב התקדמות לפי תמונות ומלא מלא דברים! חברה, חובה בכל מחשב! יש בלינק, לינק להורדה וסיסמה לקובץ http://www.devilived.com/2007/01/03/..._v2.1.4.0.html יש בזה כל כך הרבה מזונות לבחור מהם, בחלק של התפריט יש למעלה לשונית כדי לבחור משקאות בשרים וכו' אז תראו כמה דברים יש שם! בנוסף יש גם מתכונים והיא מחשבת לכם כמה אחוז מהתפריט חלבונים, פחממות, שומנים ומלא פיצ'רים שתגלו לבד... יש לוג של מדידת היקפים של חלקים שונים בגוף, לוג של כמה שעות ישנתם ממש חשבו על הכל... ![]() |
![]() |
![]() |