|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זאת התוכנית שלי: Ab ארבעה פעמים בשבוע (אני בכוונה לא רושם את מספר החזרות כי כאן הטעות שלי ואני עושה כמה שאני יכול או פירמידה ופשוט משנה כל פעם לפי איך שהולך לי)
אימון A: חזה: סט חימום 12 חזרות עם משקל קל בנץ' פרס ישר 3 סטים בנץ' פרס ישר 2 סטים דאמבלס בשיפוע חיובי 2 סטים דאמבלס בשיפוע שלילי/או מוט בשיפוע שלילי 2 סטים מכשיר פלייס *המטרה שלי בחזה היא לצמצם את הרווח באמצע החזה, ולהוציא כמה שיותר את החזה העליון. יד אחורית: 2 סטים (לא יודע את השם) במכשיר עם כבל, ומוט ישר מיישר את הידיים ומעלה חזרה ל 90 מעלות 2 סטים אותו הדבר רק ידיים הפוכות 2 סטים עם מוט W בשכיבה (מוריד את המוט למצח ומיישר) כתפיים: 3 סטים במכשיר שדוחפים בקו ישר למעלה 2 סטים במכשיר כמו כנפיים 2 סטים הנפת משקולות קדימה ל90 מעלות 2 סטים הרמת מוט W בקו ישר עם הגוף לגובה הסנטר בטן: 3 סטים במכשיר עם משקל שיושבים ומתכופפים 3 סטים מחזיק את עצמי באוויר ומניף את הרגליים ישרות ל90 מעלות 3 סטים כפיפות בטן אימון B: גב: סט חימום במשקל נמוך מתח בישיבה אחיזה רחבה 2 סטים מתח בישיבה אחיזה רחבה 2 סטים מתח בישיבה אחיזה צרה 2 סטים משיכה בישיבה במכשיר 3 סטים טרפזים עם מוט במכשיר (מוט מאחורי הגב) יד קדמית: 2 סטים דאמבלס עבודה ישירה על הבייספ (יד נשענת על הרגל, אני לא יודע איך קוראים לתרגיל). 2 סטים כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה 2 סטים כפיפות מרפקים עם מוט אחיזה אנכית בעמידה אמות: 3 סטים סגירה ופתיחה של האצבעות עם עמוד בעמידה 2 סטים עם משקולת בכל יד והנעת המפרק למעלה וליישר (שוב אני לא מכיר את השם של התרגיל) רגליים: סט חימום סקוואט עם עמוד ריק במכשיר 4 סטים סקוואט במכשיר (כל הסקוואטים עם עמוד מאחורי הראש) 3 סטים תאומים עם עמוד מאחורי הראש ועומד על מדרגה 2 סטים תאומים במכשיר בישיבה 2 סטים פשיטת ברכיים 2 סטים כפיפות ברכיים מקווה שתעזרו לי עד כמה שאתם יכולים. תודה מראש, רועי. |
![]() |
![]() |