ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-09-08, 10:42   #11
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dethman צפה בהודעה
הגבתי בנושא עליתי קצת למעלה וידעתי שזה יתחיל ממך...
תקשיב טוב מאוד אתה לא מרוצה אתה יכול לעוף מפה זה לא יזיז לאף אחד.
נכון ישראל זה לא הארץ הכי יפה בעולם מתורבתת ועוד ועוד... אבל כל עוד אתה חי פה אין לך שום זכות
לדברים המסריחים שאמרת...גועל נפש....
ומה אתה מתלהב כל כך מרוסיה מה? אה תן לי לנחש זה בגלל שאתה רוסי ואני בטוח שאם היית נולד פה לא היית מדבר ככה.
ולא אני לא גזעני או משו רוב החברים הטובים שלי רוסים ולפחות להם יש טיפת כבוד למדינה הזאת בניגוד אליך.
יום טוב.
טיפת כבוד הייתה לי, הרבה כבוד, המון כבוד - אבל בשלב כלשהו זה פשוט התחיל להעלם. ואיך זה בדיוק התחיל ממני אם מתחיל האשכול זה הכיוון ורק אני פתאום הגזען הרשע והאכזרי? ודרך אגב, בניגוד למה שהנך חושב, אני לא חי פה כדי לקבל קצבאות או לנצל את המדינה, כשעליתי לפה לבד עם אמא שלי עשינו את השמיניות של השמיניות באוויר כדי להתקדם לבד. מה לעשות, מאז אני זוכה לקריאות "רוסי מסריח\ברברי\מגודל\שתיין\גנב וכו", "אשכנזי", "תחזור", "הרסתם לנו את המדינה", "איזה רוסי אתה" ויאדה יאדה יאדה... זה אגב התחיל לא כשהתחלתי לאבד את האהדה שלי למדינה הזאת אלא מהיום שעליתי לפה. ילד בן 8 ששומע ללא סוף את הדברים הנ"ל, בלי סיבה, בלי פרובוקציות. אז חברי, במדינה הזאת צריכים לבדוק טוב טוב מי הגזענים, כי לפי הסטטיסטיקות - פה צעקו יותר אנשים לאמא שלי "רוסיה\קופאית\****", מאשר בלטביה או אוקראינה "יהודונת". כנ"ל לגביי. אז אם לרוב די גדול של המגזר המזרחי והאוכלוסיה המקומית יש בעיה כלשהי איתי, עם הגזע שלי, עם המוצא שלי ועם צבע העור או השיער שלי - אז למה שזה לא יהיה גם להיפך?

כשבביה"ס, כתה ד' עד ו' זרקו לי את החולצה לתוך האסלה, דחפו לי תפוחים רקובים לתוך המעיל, את "רוסי מסריח", "עוף חזרה" שמעתי על בסיס י ו מ י , כשבחצר הבית שלי זרקו עליי פחיות קולה כמו קופים, כשעוד פאקינג לפני שלמדתי עברית כמו שצריך הייתה לי מחנכת כיתתית שסיפרה על כמה שרוסים הם "רעים" לכל הכתה מבלי שאני אבין משפט וחצי משפט מזה, כשהייתי משחק לבד בשלג כילד פה, היו באים משהו כמו 20 מרוקאים, הורסים את כל מה שבניתי וזורקים לי שלג לתוך הפרצוף, ערסים מהביה"ס שמבוגרים ממני בשנתיים או יותר סוחטים ממני כסף, כשעד התיכון אמרו על אמא שלי שהיא קופאית או **** רוסייה, כשבצבא עדיין אני לא מפסיק לשמוע את דעתם של כל מיני עלובי נפש על רוסים, אירופאים ואשכנזים... כשאני חושב על כל זה, כנראה שזה באמת לא המקום בשבילי - לא בגלל שאני לא רוצה, יותר בגלל שלא רוצים אותי פה. ותאמינו לי, איך שזה לא יישמע, אם כל הרוסים והאשכנזים האכזריים והנוראיים יעזבו את הארץ, המדינה תהפוך למדינת עולם שלישי לכל דבר. כנראה שאני פשוט "לבן" או "רוסי" מדי (למרות שטכנית אני בכלל לא רוסי אלא ממוצא של מדינות קרובות לרוסיה שלישראלי הטיפוסי יש נטייה להכליל אותן ל"רוסיה").

ותעשו לי טובה כבר - חלאס לצעוק "גזענות" ו"אנטישמיות" על כ ל פאקינג ד ב ר!!! אתם עושים מעצמכם צחוק. וכן, אני גאה בזה שאני אירופאי, כן אני גאה בזה שנולדתי בבריה"מ. כן כן, אני גאה בצבע עור ובצבע השיער שלי, כן - אני גאה בגנים שלי.

תסבירו לי איך אני יכול להתגאות במדינה שלא שלי? בתרבות מזרח תיכונית\אמריקאית שלא מחוברת אליי משום כיוון? מנסיון, לא מקבלים פה בזרועות פתוחות כל אדם, גם את היהודי הכי הדוק. זאת אחת המדינות הכי גזעניות שקיימות. ויש לי עוד לא מעט מה להגיד אבל סביר להניח שאני לא אפול על אוזן קשבת כאן, וחבל.
Antonator1 מנותק