|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#17 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() הסתכלתי שוב על התמונות וזה משעשע שאתה חושב שאתה חושב שבסוף השנה אתה יכול להתחרות, אני יותר גדול ממך, ואני חושב שהמקום היחידי שאני יכול להיות בו זה הקהל
ואני עוד אמור להתחרות בעד 18 (נניח והייתי מתחרה הכוונה) ודבר שני, יד 41 my ass ... אולי עם תעשה איזה 2 סייקלים ב7 חודשים האלו תוכל לקחת מקום 4-5 בהנחה שיש 8-10 מתחרים, ואם אתה מתכוון ללכת בלי סייקלים זתומרת שאתה מתכוון מראש לקחת מקום בין ה3-4 האחרונים (אני משווה לעומת המתחרים של שנה שעברה ומוסיף את גלעד למשוואה כי הוא עצום לעומתך) אז אני לא רואה שום טעם ללכת לתחרות סתם בשביל להגיד אה כן הייתי והתחרתי וידעתי שאני לא בא לקחת מקום ראשון. ושוב פעם מה הקטע של אנשים לרשום סתם היקפים? ולמה שאלתם היקפים בכלל? אתם רואים אם הבן אדם נראה גדול או לא, אין צורך לשאול.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |