ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-01-07, 21:34   #22
HHHEELLBBOOYY
מושעה

כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
שלח הודעה דרך MSN אל HHHEELLBBOOYY

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nadav19
אני רוצה להתנצל על הדיבור המגעיל ועל הדרך שהבעתי את הדעה שלי בימים האחרונים..
לא יודע מה קרה לי התעצבנתי על כל דבר קטן והוצאתי את זה על אנשים בפורום..

אני מתעניין באותם נושאים כמו מני, ודווקא מני שהיה נראה שיש מישהו שמבין במחשבים ויש מישהו לדבר איתו נכנסתי איתו לכסאח, יכול להיות שגם לך היה בו חלק אבל זה לא היה צריך לקרות בכלל.

אז אני מבקש סליחה, ומצטער.
לא יודע למה התחלתי לריב סתם הייתי עצבני והוצאתי קריזות מיותרות עליך.

הלבוי, באתי ביציאה לא קשורה אחרי שעיצבנת אותי באיזה אשכול.. לא היתי צריך להגיד את זה ואני בטוח שאם הייתה לי בעיה כמו שלך לא היתי רוצה שיצחקו עלי, מצטער אחי באמת אני מרגיש רע עם הקטע הזה... סליחה.

גם כל השאר, אם זה הבחור המטאליסט מהשרשור של סהר, אם זה איתי גיימר שלא ממש רבנו אבל התווכחנו, כל אדם שפגעתי בו, סליחה.

אני לא הכי טוב עם סליחות אז תנסו להבין.

בברכת גדלו התחטבו ותסלחו, נדב.

שמע,
אני מבין אותך, לכל אחד יש שיגעונות,
החל מההודעה ה1 שלך בפורום, אתה דיברת בגסות, תקיפות וכו'
אני לא מבין למה?
במקום לרכוש לך ידידים וחברים בפורום אתה רק הרחקת ממך אנשים וגרמת להם לנטור לך טינה,
שמע, אף אחד לא מכיר פה את השני, ואף אחד לא יודע מה השני מסוגל, אז איך יש לך ביטחון לאיים על אנשים במכות?, לך תידע אולי מני יוצא מטכ'ל ? ויש לו קשרים בעולם התחתון?
ואולי הומיי מסתיר סכינים חדות בשיער? (אפשרי מאוד)
ורק שתידע, היה לי גינו, אני כבר חודשיים אחרי הניתוח, הפטמות שלי יותר שחורות ויותר קטנות מצימוק, אני לא מבין מזה עשה לך שקראת לי גינו?, זה כמו שאני יקרא לך שחיף, אתה לא כי יש לך מסה וזה לא משנה בעצם , מה שמשנה זה שאני מבין את הרצון שלך לבקש סליחה, אבל אני רוצה לדעת מה המניע שלך לבקש את הסליחה, המניע שלי היה פעם שפתחתי את הפוסט של הסליחה שלי זה היה כי רציתי לסגור עם כולם ולהתחיל דף חדש, דף חדש שבו אני יוכל לגלוש בפורום להגיב ולדעת שאני יקבל תגובות טובות, תגובות בונות, ולא להרגיש מאויים, ואז בא אחד כמוך, מעליב אותי צוחק עלי מתחיל להתגרות מחפש להתעסק ומה אני אעשה?, מה לעזעזל הסיבה שאתה מבקש סליחה? ברור שאני יסלח לך, אני מבין באיזה מצב אתה נמצא, אבל למה זה חשוב לך לפתוח דף חדש? , האם זה מאותם סיבות שהיו לי?

ולסהר הזה, שחושב שהוא מתחרה, נדב, תדאג להוריד לו את הפוזה, למה מגעיל אותי לראות את הפוזה שלו , אז הוא קיבל מחמאה מהצוות של ישראלבודי? אז מה? כל אחד יכול לקבל, תמורה ה$$ הנכונים..
HHHEELLBBOOYY מנותק