|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אני חייב עוד מילה, התלבטתי הרבה לגבי זה, אבל לא יכול להתאפק, אני אנסה לעשות את זה מכובד.
מסכים מיליון אחוז שלא הייתי יבש, מסכים מיליארד אחוז שכל השלישיה הראשונה, הגיעו בשייפ טוב ממני, הציגו רמה טובה מאוד, והגיע להם להיות מדורגים לפני. אבל קפץ לי עניין אחד מוזר, שדורש התייחסות. חברים שמבינים כמה דברים בספורט הזה האירו את תשומת ליבי שבשפיטה, כאשר חמישה אנשים נקראו קדימה, ועבדכם הנאמן נשאר מאחור, בין החמישה היה הבחור עם הקעקועים, לא מכיר אותו, לא יודע את שמו, אך מי שהיה בתחרות יודע על מי אני מדבר. העניין הזה, הוא הרבה יותר מתמוה בעיני. עם כל הכבוד לעניין של יבש ויבש, אנחנו מדברים פה על מר ישראל. בנאדם שניכר עליו שבחיים שלו הוא לא ירד לסקוואט, שמביא רגליים ברמה של כיתה ה, סליחה, עם כל הכבוד, יש גבול לכל דבר. אנשים מסיימים אימוני רגליים כשהם שוכבים על הריצפה עם דמעות בעיניים, בא בנאדם, משתין על כל זה, נהנה רק מעבודה על גוף עליון ואתם עוד נותנים לזה לגיטימציה? שופטים נכבדים, אנא מכם, אנחנו לא הפכנו את התחרות ל"מר יבש", אחרת בואו נביא חול מהמדבר ונכתיר אותו לראשון. רעבאק, אני בתור מדריך כושר הייתי מסלק אנשים מהמכון שלי אם הם לא רצו לעבוד רגליים, מה נהייה פה? ושוב, אני מקבל את התוצאה, אני מכבד את השופטים, אני אוהב את האיגוד, אבל זכותי גם להאיר נקודה. אני מקווה שייקחו את זה לתשומת ליבם, הייתי נפגע פחות אם הייתם פונים לקהל, מזמינים את ארבל לבמה ומבקשים שיעמוד לפני. חאלאס כבר עם האובססיה הזאת ליובש, יש עוד פרמטרים. אותו מתחרה, עם כל הכבוד, אני עולה עליו ב 500 דרגות גם באוף סיזן, ופה הייתה איזו הגזמה כמה אפשר להעניש אותי על הקטע של הייבוש. למה שלא תתקעו לי כדור בראש וזהו? בכל אופן הכל בסבבה מסיבמבה, תחרות הבאה אני אראה לכם מה זה ייבוש. רוצים ייבוש? אתם לא תוכלו לצבוט אותי עם פינצטה. מי שמכיר אותי יודע כמה אני מפגר בדברים האלה. בפעם הבאה השופטים אפילו לא יצטרכו להתלבט, ואתם יכולים לקחת את זה לבנק. יום טוב, עם הרבה אוכל!
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |