|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הרמה בארץ השתפרה פלאים ורואים את זה. זה ספורט שפשוט לא היה קיים בארץ, הגיע גם עם העליה מרוסיה (גם ענפי ספורט אחרים). היה פה מחסור של ידע , מחסור של מוטביציה וחוסר הכרות עם הספורט.
בנוסף בניגודי לגיבורי תרבות אמריקאים כמו האלק הוגן, אין לך שרירן מפורסם אחד בארץ (אלי האנה מפורסם רק משנות ה90, וגם זה בגלל חלטורות שלו). ובכלל גנטית האנשים פה קטנטנים, לא משנה מאיזה מוצא הם. אני יוצא לחופשה באירופה וכמה שאני מתאמן כמה שנים וכו', אני מרגיש פשוט קטן. קיצר מדינה קטנה - חוסר ידע - אין תרבות של פיתוח גוף ... אבל! לפחות אני עד לשיפור משמעותי ברמה במכונים בארץ וגם כאן בפורום בתור מיקרוקוסמוס של היותר רציניים. פעם היה אפשר לראות פה גופה רצינית פעם בכמה חודשים, היום כל יומיים מעלה לך תמונות בחור צעיר שנראה לגמרי לא רע. פשוט עד שיגדל דור שלם של מתאמנים בגילאי ה30 עם שריר בשל וגודל רציני... יקחו כמה שנים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |