|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הייתה תקופה של חודש-חודשיים בחיטוב שהייתי אוכל את הגבינה הצהובה 5%...
בוא נתחיל מזה שיש לזה ריח כזה מסריח... ולאכול את זה ככה זה הדבר הכי מגעיל בעולם.. אז עשיתי את זה כטוסט, לקחתי 2 לחם קל שמתי את הגבינה ושמתי קצת חריף וזה יצא אכיל... טעים לא אבל יצא אכיל... החלפתי את זה אבל בדברים אחרים יותר נורמליים.. |
![]() |
![]() |