|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#9 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
שלא תבינו אותי לא נכון אני חולה על הספורט הזה כבר מגיל 14 . אני בן 33 היום . לא חייבים להיות מקצוען כדי להשקיע בספורט ולהיות מעורב בספורט יש הרבה אנשים בענף הזה גם בארץ שמעולם לא עלו ולא ייעלו על במת המתחרים . רוצים דוגמאות ? אשר , גיל , אמנון , גיא , (לא צריך לכתוב שמות משפחה המבין יבין ) . אז מה הם לא השקיעו בספורט הזה ? השקעתי המון בענף ואני ימשיך להשקיע המון בענף הזה ואני נהנה מכל רגע אני לא מצטער על כלום . בוא נצא מתוך נקודת הנחה שכולנו נהנים מהענף אחרת לא היינו כאן . אבל לצערי לא ניתן להשוות את זה לענפי ספורט אחרים שהם לצערי הרבה יותר מתגומלים ומסכנים הרבה פחות את בריאותם . קחו שחקן כדור רגל אפילו לא מקצוען מי מנצ"סטר יונייטד משהו ישראלי לחלוטין כמה הוא מרויח לשנה ? אפשר להשוות אותו לעמית ספיר או מאור זרזד ? מבחינה כלכלית ? אין לי תירוצים , ואני לא מרגיש שאני צריך להצטדק כאן בפני איש . השבוע שוחחתי ארוכות עם הניגרי הענק איש יקר וטוב שיחה של שעה איתו נותן לך מוטיבצייה לחודש . לכתוב ספר על מה שהוא עובר , כמה ויתורים הוא עושה זה פשוט לא להאמין איזה כוח רצון יש לספורטאי הזה . להחזיק שלוש מישרות להיות נשוי ואב לתינוקת להתאמן שש פעמים בשבוע ופעמיים אירובי ביום . ב-12 וחצי בלילה לצאת לאירובי איזה השקעה . בלי קשר לעצם היותו חבר שלי מי שיעלה בקטגורייה שלו , לא יהיה לו ממש קל וזה בלשון המעטה אני כותב . Pro xxl מדוע הגישה המתנשאת הזאת ? מדוע אתה לא מציג את עצמך ? אני ישמח מאוד אם בתחרות תגש אליי ונדבר קצת . עשיתי עוד הרבה בענף שהתוצאות טרם נשאו פרי אבל בקרוב תוכלו כולכם לראות מבלי להשתחצן , וזה לא חייב להיות כל כך לכמה אני שוקל כעת או אך אני נראה . נכון הייתה לי מטרה לגשת להתחרות גיל לקחתי אותי כפרוייקט אישי הוא הוריד אותי במשקל מי 103 ק"ג ל-85 ק"ג עם מינימום איבוד מאסת שריר אני לא ישקר ואני גם לא יכתוב שהייתי חטוב לתחרות מר פיטנס. אבל הייתי נראה הרבה יותר טוב . לצערי עברתי תקופה לא קלה וזילזלתי לכן התוצאות ירדו לטימיון , אבל אני מקווה שבקרוב אחזור להתייצב שוב בכמה מישורים ואז אחזור לאימונים סדירים .
![]() |