|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
צפה בתוצאות הסקר: שייק רק אחרי האימון או שייק גם לפני האימון? | |||
שייק חלבון רק אחרי האימון |
![]() ![]() ![]() ![]() |
219 | 72.04% |
שייק חלבון לפני האימון ואחרי האימון |
![]() ![]() ![]() ![]() |
85 | 27.96% |
מצביעים: 304. לא ניתן להצביע לסקר זה |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | ||||
חבר פעיל
גיל:: אמממ כל דבר החל מפיתוח גוף דרך ברייקדאנס והיפ הופ וכלה בספרות המאה ה15 ומדע בדיוני.
|
![]() ציטוט:
גל, בכל המחקרים של HST וגם באלה שהבאת דובר על 3 סטים, גג 8. אני בטוח שאתה מכיר את המחקר שגולן מנפנף בו, אחד המחקרים של HST שמראה שאחרי 36 סינטוז חלבון בשריר חוזר לעצמו. מדובר על 3-8 סטים לא עצימים! בהחלט אפשר להגיד שיקח לבחור בABCDE יותר זמן להתאושש, ואני לא חושב שיש או צריך להיות על זה ויכוח. ג ציטוט:
מלבד זאת, מה שטענתי מהתחלה זה שאין צורך בכמות שאתה גורס שצריך להשתמש בה. כמות הבחלון בגוף אחרי שעתיים מארוחה מלאה תספיק בכדי לאושש את הנזקים שהאימון יצר. ציטוט:
ציטוט:
![]() מה תגיד לאנשים שזה מתאים להם? אל תשכח שאנחנו מתאמנים אנחנו לא עובדים רק על מערכת שרירי השלד, יש גם גידים רצועות מפרקים ועולם שלם מאחורי זה...בלי להיכנס בכלל לעניין של מערכת העצבים. יש אנשים שלא מסוגלים לעמוד בעומס שהתדירות יוצרת על אותם איזורים אך מסוגלים לעמוד במאמץ אחד ארוך ומתמשך (12 סטים) שלאחריו באה מנוחה ארוכה (שבוע). גם כאלה אנשים יש. צריך לנסות ולבדוק, על זה אין ויכוח. יש לי חבר במכון, בן 22 175 100 קילו עם משהו כמו 18% שומן. הבחור ענק כמו שזה נשמע, מתאמן ככה מהתחלה שלו כמפתח גוף. 12 סטים גב,חזה,רגליים, 6 תאומים,בייספס, טרייספס ולפעמים טרפזים ובטן. ברור שכשהוא ראה אותי עובד על רגליים 3 פעמיים בשבוע ב 5X5 הוא אמר אמר לי "אה זה לחיטוב לא?" יש אנשים שזה מה שעובד עליהם.... אני לא יודע אם זה אפשרי, אם כן אז אני גאון, אבל אפשר כל אחד לעצמו יום אחד ללכת לאימון בלי שייק עם ארוחה טובה לפני זה ולבדוק את המאזן החנקתי בסוף האימון, ופעם אחת עם השייק ולראות שהם די זהים...מבטיח לך |
||||
![]() |
![]() |