|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() שלום לכולםםם !\
אני חייב לשתף אותכם בסרט שראיתי זה סרט שקשור לדת . יש לי כמה שאלות חשובות שקשורות אליו .. זה הקישור לסרט : http://www.sodot.tv/site/ProDetile.a...eView=1#player אני בנאדם ממש חילוני .. אבל בסרט הזה ראיתי דברים ממש מוזרים ..הסרט אמור להיות הוכחה ש ה' קיים.. ככה רשמו .. זה סרט ארוך שעה ורבע בערך אבל ממש מעניין .. למי שאין כוח לראות אני יסביר בקצרה מה רואים שם .. : בנאדם דתי .. ש"חזר" לחיים אחרי מוות קליני .. שמסביר מה עבר עליו ברגעים שהוא "מת". במהלך הסרט הוא מפרט לפרטי פרטים מה הוא ראה עם הוא דיבר וכו . דברים שחלקם מפחידים וחקלם ממש מעניינים . באמצע הסרט הוא מתחיל לספר שהוא מגיע לגהנום כן כן נשמע חרטה טילים אבל הוא אומר שכל חטא שהוא ביצע הוא ראה כמו בסרט נע .. ואחד מהחטאים זה זרע לבטלה .. (לאונן למי שלא הבין) חח ורציתי לשאול מה דעתכםם כי זה משגע אוותי כי לפי מה שהוא אומר אסור לקיים יחסי מין בכלל חוץ משאתה רוצה להביא ילדים לעולםם ?? הוא מספר שזה חטא ממש גדול ! זאת אומרת שלדתיים אסור לקיים סקס להנאה ? או שלא הבנתי ? הסרט ממש השפיע עליי חחחחח חחמעניין אותי לדעת מה אתם חושבים ???? |
![]() |
![]() |