|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() - חזה, כתפיים ויד אחורית
חזה: לחיצת חזה בשכיבה ללא שיפוע כנגד מוט ישר + טיימאוט סט של 10 שניות 6X4 פרפר בשכיבה בשיפוע חיובי של 30 מעלות כנגד משקולות בודדות 12X3 לחיצת חזה בשכיבה בשיפוע חיובי של 30 מעלות כנגד משקולות בודדות + דרופ סט 8X4 כתפיים: ארנולד פרס בישיבה כנגד משקולות בודדות 8X3 הרמת שכמות בעמידה כנגד משקולות בודדות 10X3 חתירה בעמידה כנגד מוט W 12X3 יד אחורית: לחיצה צרפתית בשכיבה ללא שיפוע כנגד מוט H 6X3 פשיטת מרפק מאוחרי הראש כנגד חבל בפולי עליון \ תחתון 10X3 מקבילים כנגד משקל הגוף באחיזה סגורה 15X3 B - שאר הירקות רגליים: לחיצת רגליים בישיבה כנגד מכונה ייעודית 8X4 הרמת עקבים בישיבה כנגד מכונה ייעודית 15X3 כפיפת ברכיים בישיבה כנגד מכונה 12X4 גב: חתירה באחיזה צרה בישיבה כנגד מוט V בפולי תחתון 6X4 פולאובר בעמידה כנגד מוט ישר בפולי עליון 12X3 מתח באחיזה רחבה כנגד משקל הגוף 8X4 יד קדמית: כפיפת מרפק בעמידה כנגד מוט W בהשענות על הקיר 6X3 כפיפת מרפק במיד פוזישן (פטישים) בישיבה בזוית 60 מעלות כנגד משקולות בודדות 10X3 כפיפת מרפק בהשענות על הירך כנגד משקולת בודדת (תנועה איטית במיוחד) 12X3 בטן אני עושה ב A לבטן ישרה תרגיל כלשהו, ב B לאלכסונים. בגלל הצבא יוצא לי לרוץ די הרבה כ 4 פעמיים בשבוע ריצות ארוכות בטווחי מאמץ גבוהיים כ - 80%. הבעיה שלי זה תרגילי היד קדמית, זה לא מספיק מגרה את השריר אם תוכלו ליעץ בקשר לתריגלים מורכבים / יעילים יותר זה יעזור. ורציתי לדעת בקשר לתוכנית התרשמות כללית יש מה לשפר להוסיף תודה מראש ![]() ![]() ![]()