|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() בעקבות התלוננויות שלכם (M0she, Tomer) על חפירות שלי (באמת חפרתי על הנושא הזה כבר...)
על הקארב סייקלינג, אני אשאל את כל השאלות שלי בדיון הזה . אני מתחיל את הCC עוד יומיים בשבת (אחרי הארוחת שחיטות של הג'חנון), אני אנסה את השיטה הזו 10 ימים בלבד . 9 ימי רצח דל פחמימות ויום אחד (לפני אילת =]) של העמסת פחמימות . ואז אילת ואז נחזור נראה מה יהיה.... אני אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות שלי על הCC... דבר ראשון התפריט שלי: בוקר: פרוסה לחם קל עינן (5.6 פחמימה,3 חלבונים) + גבינה (5 חלבונים) + ביצה (140 קל') ארוחת 10(לפני אימון) : פרוסת לחם קל עינן (11 פחמימה, 6 חלבונים)+ 2-3 פרוסות פסטרמה (10 חלבון,1 שומן) +כוס קפה שחור חזק ![]() (130 קל') ארוחת אחרי אימון: שייק חלבונים אופטימום = 30 גר' (אני מוסיף קצת לסקופ), בלי סוכר ענבים . (130 קל') ארוחת צהריים : 100 גרם חזה עוף(30 חלבונים, 3 שומן), + כף טחינה (3 חלבונים, 1 פחמימות, 10 שומן) (323 קל') ארוחת ערב: קופסא טונה עם שמן זית (30 חלבונים, 10 שומן) + חצי קופסה קוטג'(13 חלבונים, 12 שומן) + ביצה קשה (7 חלבונים, 6 שומן, ) + 2 פרוסות גבינה צהובה 9% (18 חלבונים) (400 קל') ארוחת לילה: פרוסה לחם קל חיטה מלאה (5.6 פחמימה, 3 חלבונים) + 20 גרם חמאת בוטנים (5 חלבונים, 10 שומן, 4 פחמימות) (200 קלוריות) - (מה קרה ? אסור להתפנק ?) -------------------------- במהלך היום: 3 מלפפונים, עגבנייה וחצי פלפל אדום =130 קל', 25 פחמימות,7 חלבונים,5 סיבים תזונתיים . יוצא בערך קלוריות 1500 בערך 160 חלבונים 50+- פחמימות מסה רזה שלי - 60 70 - משקל כולל אימונים: ציטוט מן המאמר פה: ציטוט:
ציטוט:
1)יש מצב שאני אצרוך 60 גרם שומנים ביום בדל פחמימות ?! 2) תוך סייקל אחד (10 ימים) יהיה שינוי נחמד לא ? 3)קפסולת אומגה 3 אחת אחרי ארוחת בוקר בסדר ? 4)להוסיף תרגילים מורכבים באימונים כמו סקוואט ? 5)תביאו לי קצת טיפים בבקשה =]
![]() |