ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-05-08, 14:39   #1
LittleNigga
חבר פעיל

הסמל האישי שלLittleNigga

עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
ברירת מחדל הזמן עובר, והמוטיבציה יורדת ...

נשארו לי עוד חודש - חודש וחצי במכון כושר שלי ..
4 חודשים ראשונים סתם התאמנתי, ללא תזונה נכונה בכלל, הייתי 3 חודשים בערך עם אותה תוכנית, אחרי זה התחלתי לעבוד Ab, לאט לאט השתפרתי בתרגילים ובביצוע . כעבור 3 חודשים של מסה, הקיץ קרב אז אמרתי נעבור לחיטוב, לפי החתימה תראו... בליווי של תזונאית - 550 שקל ל6 פגישות, מתוכם הלכתי ל5 ובאמת שזה היה סתם, הייתי צריך 2 פגישות ואפילו לא ...

עכשיו, יש לי מותניים ממש רחבות וזה מגעיל ממש לבן, אני 17% שומן, וברור שחלק מהמותניים זה שומן, אבל עדיין, מתחתי תשומן ועדיין יש לי מותניים רחבות, וזה בעצם הסיבה העיקרית שנרשמתי למכון, כדי לטשטש אותם כמה שיותר . אני ממש מתבייש בגוף שלי, אני מתבייש להוריד חולצה בבריכה, או אפילו בבית שלי, וזה ממש מביך אותי, גם בגלל זה אני לא מתחיל עם בנות...

המכון שלי עוד מעט נגמר ואני שוקל לא לחדש אותו שוב (הוא היה מנוי לשנה), ואני חושב לעשות רק ריצות וזה, עד שאני ארזה (וברור שמסת השריר שלי הקטנה שיש לי תעוף קיבינימט) ואז שאני אהיה ממש רזה אני אולי ארשם שוב למכון ואתחיל מסה בכל בכוח .

זהו נפתחתי בפניכים ואמרתי את כל האמת, ובאמת תגובות של צחוקים עליי ודברים כאלה, חלק באמת מעליב אז אני מבקש ...
אני אשמח לדעת מה אתה חושבים, תודה .