|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]() העיגול הזה זה הכל, כל המידע שיש בעולם אדום- מה שאנחנו יודעים כחול- מה שאנחנו יודעים שאנחנו לא יודעים אפור- מה שאנחנו לא יודעים שאנחנו לא יודעים *כמובן שאצל כל אדם זה שונה אבל באותו יחס באחוזים ככל שהידע שלנו גדל (האדום) אנחנו נחספים ליותר דברים (הכחול) בואו ניקח את החלק האדום ונהפוך אותו לגרף ![]() החיים כמו משחק בטח יצא לכם לשחק במשחק שאפשר ליבחור בו דמיות עכשיו.... מה הבדל בין כל הדמיות שאתם יכולים לבחור דוגמא לדמות: התקפה-8, הגנה-2, מהירות-5 וכו כו ..... מהיא הדמות האידיאלית ? הדמות שכל התכונות שלה פחות או יותר שווים , שיש לה קצת מכל דבר והגרף שלה נירא ככה ![]() זו הדרך הטובה הבטוחה ביותר להצלחה בחיים. ישנם עוד הרבה דרכים שונות להיתקדמות להצלחה בחיים אבל לא בטוחות כמו הדרך הזאת לדוגמא יש את הדמות שמחליטה לשים את כל הנקודות שלה בהתקפה ולרוץ קדימה זאת הדמות שתיתקדם הכי מהר ותגיע להצלחה לפני כולם , אבל דמות זו יכולה ליפול במכה אחת ולהתחיל הכל מהתחלה מפני שאין לה בכלל נקודות בהגנה. כדי להשיג נקודות ולשבץ אותם בגרף שלך אתה צריך לעבוד ולקנות אותן עבדת, יש לך כסף, עכשיו רק נישאר לשבץ את הנקודות במקומות שאתה רוצה , את זה אתה עושה בעזרת לימודים לומד את זה, לומד את זה, וככה מעלה את הגרף החיים הם משחק ...אתה יודע לשחק ? איזה מין דמות אתה ? *טוב אני חושב שהצלחתי להעביר את תאורית החיים שאני חושב שהיא , כמובן שאני לא יכול להוכיח שום דבר ולכן זו רק תאוריה . אז כשאתם רואים מישהו ממש גרוע בתחום או נושא מסויים אל תזלזלו כי אוליי יש לו הרבה נקודות במקום אחר שלכם גל (FIberglass) ^_^ .