|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גובה- 1.90
משקל- 92 אחוז שומן- 16-17% אני לא יודע מההיקף יד, נאבד לי המטר. אבל לא ממש איכפת לי גם מה ההיקף. טוב אז הסיפור שלי הולך ככה. התחלתי להתאמן לפני שנה וחצי בגלל הכדרוסל. רציתי להיות יותר רחב ודומיננטי בצבע וכול מיני כאלה. לאט לאט התחלתי לקרוא ולהתעמק בנושא והתחלתי להתאמן יותר ברצינות. עד היום אני משחק כדורסל באופן קבוע, עונה שבערה שיחקתי כול יום כדורסל היה לי 2 משחקים+5 אימונים+ 3 אימוני חדר כושר. בתקופה הזאתי היה לי מאד קשה לעלות במשקל ובקושי עליתי... עליתי אולי קילו בחודש. בשנה הזאתי ירד לי העומס והיה לי משחק+3 אימונים+3 אימוני חדר כושר, בשנה הזאתי היה לי את הפוש הרציני בעלייה ועליתי די הרבה. בגלל האירובי המטורף שעשיתי המסה שלי התארכה לה ולקח לי שנה וחצי כול המסה! עליתי מ72 קילו ל92. הייתי נורא חטוב בהתחלה עם קוביות אבל הייתי שחיף ככה שזה לא שווה הרבה. עכשיו אני עם קרס נחמדה ועליתי קצת במסה. אני יודע שהחזה בפיגור פשוט הייתה לי דלקת בכתף שלא טיפלתי בא טוב ולא אימנתי חזה+כתפיים במשל 3 חודשים. תמונה לפני- ![]() היום- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()