|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() כתבתי כאן הודעה לפני כמה ימים, היא הייתה עמוסה בשאלות ולכן אולי לא ענו לי, אשמח מי שיוכל לעזור לי:
לפני כמה ימים החלפתי את התוכנית מAB ל-ABC ואמרתי למאמן שאני רוצה לפתח מסה מסה מסה! אך עליתי בשומן והחלטתי כבר ביום ראשון להתחיל חיטוב.. 1. אנאירובי (לפחות 4 פעמים בשבוע).. האם להגיע לכשל שריר? האם מספר הסטים, החזרות והתרגילים טובים לחיטוב? כי תכלס אני לא יגדל: A: רגליים- סקוואט 10X4 תאומים 10X4 גלוטאנס לישבן 10X4 כתפיים- לחיצת כתפיים 4X8 כפיפות כתף בישיבה 4X8 הרחקה עם ריבל 4X8 B: חזה- בנץ' פרס 4X8 סופר סט, לחיצת חזה בשיפוע+פרפר עליון 4X8 פרפר תחתון 4X8 יד אחורית- 7-7-7 , 4 סטים צרפתי 4X8 C: גב- מתח 4XMAX 4X8 Tbar פול אובר 4X8 זוקבי גו- יציבות שכמות עם גומיה 4X15 כפיפה כלפי מעלה 3X15 יד קדמית- 7-7-7, 4 סטים פטישים בישיבה 4X8 * בטן- 3-4 פעמים בשבוע.. 2. אירובי: ריצה של חצי שעה 3-4 פעמים בשבוע ישר אחרי אימון.. 3.תזונה- אני אלך לתזונאית אבל בגדול, להוריד בפחמימות, לעלות בחלבונים ולהשאר בשומנים... 4. תוספים- אומגה 3.. אבקת חלבון, ביום עם אימון- אחרי האימון ביום בלי אימון- בבוקר קריאטין- לא נראה לי שאקח, אבל במסה אקח, שאלה קטנה על הדרך: למה עדיף אבקה על קפסולות? שורף שומן- לפי מה שהבנתי זה דופק את המטבוליזם וזה לא עוזר בלי פעילות אירובית עצימה- נכון הדבר או שבכל זאת כדאי לקחת? |
![]() |
![]() |