|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() נדהמתי לקרוא שיוסי הצהיר כי יתחרה השנה ב"פיטנס גברים", ולא ב"מר ישראל".
יוסי הוא אחד האנשים הנחמדים בקהילת הבאדי בילדינג, מנוסה מאוד, וזכה לפני פחות משנתיים במר הצפון של נאבא עד 75 קילו. השנה הוא הגיע למקום השלישי במר ישראל. אני עוד זוכר שבתחרות הראשונה שלי, לפני כארבע שנים, הוא הגיע מחייך ובטוח בעצמו, ונתן עצות לי ולאדמור, שני טירונים מפוחדים. אחר כך הוא סיים בקלות במקום השני, אחרי מאג'ד פאראס המצויין, האדמור היה שלישי ואני חמישי. אני חושב שהבעיה של יוסי היא שהוא לא לקח לעצמו אף פעם אוף סיזן אמיתי וארוך, הוא חטוב כל השנה, הוא עושה אירובי כל השנה, ולכן אינו עולה במאסה באופן משמעותי. לעומת זאת בשלוש התחרויות האחרונות הוא הגיע חטוב ויבש ונראה מעולה. מוזר בעיני שהוא מודיע כעת שיתחרה בפיטנס, אני כן חושב שהוא באדי בילדר ראוי ורציני, ובקטגורייה של עד 70, יוכל להציג הופעה יפה. בכל אופן מדובר בהחלטה שלו, ויש לכבד אותה. תחרות ה"פיטנס גברים" הופכת כבר עכשיו למכובדת בהרבה, עם הצהרתו של יוסי כי ישתתף בה. שיהיה לו בהצלחה. http://www.nabba.co.il/artic9.htm |
![]() |
![]() |