|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה קורה איתכם? איך הולך ?
מה ניסגר איתך יוסיק דבר איתי אחי ספר גבריאל ? que pase contigo? איך האימונים אחי גודל ? אני לא שכחתי כמה שעזרתה לי אחי אמרתי לך אתה מיסתבך אומר לי אני עוזר לך בכל מצב גבר יש לך את הגב הקטן שלי מה איתך איל ? מה שלומך מישה איך הולך באימונים ? מה שלום כולכם ? אני בגללל בעיות שעשיתי העבירו אותי חטיבה בגלל שאני ועוד כמה עשינו בלאגנים והיבאנו מכות לצעירים למרות שגם אנחנו צעירים אז העבירו כל אחד מאיתנו למקום אחר חח... (בתאכלס משכחו מישהו אם פרוטקציות והעיברו אותנו כי הינו בעיתיים) עכשיו אני שונא את המחלקה שלי את המפקדים אין לי כימאט חברים איפה שאני חוץ מי 2 בערך ואני בתאכלס עושה מה שבזיין שלי עדיין אני חייל טוב ואני קרבי שזה הכי חשוב ועוד 7 חודש חוזר להיתאמן ... קיבלתי פעם אחת 28 ... במזל המג"ד ביטל לי את זה ואני עכשיו על תנאי עבירת משמעת הכי קטנה אני ניכנס לכלא ל21 יום שמו אותי במחלקה מעפנה אנשים צהובים בלי כבוד אבל מה לעשות אני מיסתדר לבד ... עוד מעט יהיה בסדר כימאט הבאתי מכות למפקד שלי .. שבוע שעבר אמרתי לו בסיום יום הר והר לא ניפגשים אבל אדם ואדם ניפגשים הוא הלך למ"פ אמר שאימתי עליו וזה חח סתם בלאגנים עשיו אני בגימלים עד יום ראשון כי יש לי חבלה ברגל ...