ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-04-08, 15:36   #11
BodyKilo
חבר פעיל

הסמל האישי שלBodyKilo

כללי:: Just Another Person

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sason
תגיד לי איפה אתה חי???
אתה לא רואה אחרי כל פיגוע שלהם/ או אחרי כל פגיעה שלנו בהם איך שכולם שם צועקים מוות לישראל??
אתה לא רואה איך כל פעם שישראלי בטעות נכנס למקום של ערבים בירושלים/ או כל מקום אחר בארץ(שלנו) איך עושים עליהם לינץ?? כך דוגמאות.. שני הפקחים.. או קצת לפניהם היה איזה חיל שניכנס בטעות אם האוטו שלו לעזור של ערבים עשו בו לינץ ויש עוד מלא דוגמאות..בשורה התחתונה הם רוצים להשמיד אותנו
זה כבר מתחיל מהבית, מהחינוך. והחינוך אצלם שואף לרמה אפסית.
לכן אמרתי, אני לא מתפלא שהם שחטו את הצבת ים, אופייני להם... אבל זה לא נותן סיבה לבוא ולצעוק לכל הערבים מוות, חסר ערבים טובים? לא חסר, ואל תהיה צבוע אתה וכל אחד אחר פה ותגיד לי שאין ערבי אחד טוב.
אני מסכים שהאוכלוסיה העיקרית והרוב שם אם לא כולם רוצים להשמיד את ישראל, לכן צריך להתייחס לעזה ולא להתייחס לערבים שחיים איתנו יום יום...
מי שרוצה לפגוע בי, אני אפגע בו, אם זה הם או אנחנו, אז הם.. אין פה ויכוח בכלל.

ובמה אתה שונה מהנאצים כשאתה אומר שצריך לעשות שואה?(לא יודע אם זה אתה אמרת, אבל מישהו פה אמר)
BodyKilo מנותק   הגב עם ציטוט