|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני רואה בפורום תופעה שגורמת לי להתבייש בהתנהגות של הגולשים שלנו
ההתנפלות הפומבית הזאת על Y2j היא מגעילה ומביכה ,אנחנו מתיימרים ומשוויצים בזה שאנחנו הפורום מספר אחד בארץ וזה נכון ,אבל מה זה אומר עלינו כשאנחנו לא מסוגלים לקבל לתוך הקהילה שלנו גולשים חדשים ? כן אני מודה ,גם אני לא הייתי כל כך סימפטי כלפי הבחור ,אבל מה שקורה פה זה מעל ומעבר. מה בסך הכל הבחור עשה? אז הוא בא מפורום אחר שהוא תת רמה ,קורה.לפחות הוא שידרג והגיע אלינו ,אז במקום שנגרום לו להגיד " וואי איזה החלטה חכמה עשיתי שעברתי לשם " אנחנו מחרבנים לו על הראש ? ומה התחיל עכשיו ? עריכת תמונות ? עד לא יותר מדי זמן אני זה הבחור שהיה על הכוונת בעריכת התמונות הנבזית הזאת ,אז אני יודע איך זה מרגיש ,זה הדליק לי את הפיוז. אז הוא לא ממש בקיא בחומר ,ולפעמים הוא פותח אשכולות סתם ,אבל כמה אשכולות סתם כל אחד ואחד מאיתנו פתח פה ? והרי כל אחד פה היה נוב פעם ,אז למה להתנכל לאנשים על לא עוול בכפם ? ההתנהגות הזאת נפסקת פה או שגולשים יעופו מהפורום ,לא משנה לי אם הם היו פה גם לפניי. תודה רבה ושבוע טוב.