|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() גם הפורטר האוס של "דוריס קצבים" מצויין, למרות שהראשונות שם ככה ככה... ד"א, פורטר האוס זה הנתח האהוב עליי, זה חצי סינטה וחצי פילה ככה שזה לא ממש שמן וזה טעיםםםם.... מדיום רייר כמו שאני אוהב וואי בא לי לדפוק אחד כזה עכשיו ![]() ולכל אוהבי ההמבורגר, לפני שבוע פעם ראשונה ניסיתי מסעדה עם המבורגר אדיר בפיתוח, השם זה "אודאון", גם הראשונות והכול היה פצצה - תנסו! אגדיר - גם מעולה! זה העדפות הבשריות שלי ^ בתחום האוכל בכלל ציט טוב זה פאלפל אצל דבורה, פאפל דבורה עם הפיתות הכי טובות בעולם ולגמור בגלידה בתל חנן בצומת בנימינה זה חזק. ד"א משה, אני כמוך, סושי זה המאכל האהוב עליי ובמסה אני אוכל אותו בכמויות שלא יאומן, זה לא ציט, זה דרך חיים ![]() יש לי בשבילך גם דרך להנות מהסושי, אם אתה בא לאכול סושי רעב, אתה לא נהנה ממנו, כי אתה מחסל אותו ב10 שניות כי אתה ממש רעב וזה לא משביע וגם אתה אוכל מעט כי לאכול הרבה זה יקר, פשוט תאכל איזה המבורגר או מנת בשר בשביל להרגיע את הרעב ואז תלך לאכול סושי רק בשביל הטעם - ככה תהנה ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |