|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן קרוב לחודשיים לפי תוכנית אימון שבניתי בעצמי לחיזוק ופיתוח פלג הגוף העליון.
התוכנית כוללת נכון להיום: מתח - 6 עליות @ 3 סטים כפיפת מרפק עם משקולות (בדומה לתרגיל הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2429334,00.html) 20 עליות @ 3 פעמים כפיפות מרפקים (שכיבות סמיכה) - 12 פעמים @ 3 סטים כפיפות בטן (בתוספת משקולת של 8 ק"ג באיזור הצוואר) - 50 פעמים @ 3 פעמים כפיפות מרפקים (ידיים קרובות ויוצרות "מעוין") - 10 פעמים @ 3 סטים התחלתי את התוכנית עם חזרה פעמיים על התרגילים הנ"ל, ופחות פעולות בכל תרגיל. עם הזמן העלתי את מספר הפעולות ואף את החזרה על כל תרגיל עד שהגעתי לתוכנית שפירטתי למעלה. לאורך כל החודשיים האלה ביצעתי את התוכנית פעם ביום. לתוכנית הנ"ל הגעתי לפני כשבועיים ומאז אני מרגיש שאני "תקוע" ולא מצליח להעלות את הרמה, וחמור מכך - אני מרגיש שכל אימון קצת יותר קשה מקודמו. בנוסף, התחלתי להרגיש קצת כאב בפרק כף היד בתחילת האימון. לא שיניתי את הרגלי התזונה שלי (פחמימות כשעה-שעתיים לפני אימון, אחרי האימון חביתה משתי ביצים [את אחד החלמונים אני זורק לכיור] וקופסת קוטג' 3% 250 גרם). מה הסיבה שבגללה אני תקוע בשלב זה של התוכנית? |
![]() |
![]() |