|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() בזמן האחרון ממש נמאס לי מהגרוטאה (יחסית) שניגנתי עליה עד עכשיו, אז ככל הנראה בחודש הקרוב אני קונה גיטרה חדשה.
עכשיו, בקנייה הראשונה עשיתי הרבה טעויות. הטעות הכי כללית וגדולה שעשיתי זה לקנות סטראט. אז לא הבנתי Jackshit בגיטרות וקניתי סטראט רק בגלל שהיו הכי פחות פגמים במראה שלו. אבל עכשיו זה פשוט ברור שזה סתם היה אידיוטיזם של חוסר נסיון. באיבנזים לא אהבתי שהפיקאפים ככה, בגיבסון לא אהבתי שהגוף ככה וכו... מה שדפוק זה שסגנון הנגינה שלי זה לא סטראט. לא הבנתי אז מה זה האמבקרים, מה זה נק-ת'רו, מה זה פלויד רוז וכו... אחר כך גיליתי שאלו דברים שיכלו מאד לעזור לי (הפלויד רוז לא חובה). פשוט לא ידעתי שיש גיטרות שונות שמתאימות לדברים שונים. ארבעת החברות האהובות עליי כרגע הן כמובן: BC Rich Jackson/Charvel ESP/LTD Dean מישהו יודע האם כל החברות האלה נמכרות בארץ? ESP וג'קסון אני יודע שכן, אבל לריץ' יש את הגיטרות הכי קטלניות בעולם ודין פשוט הפכו לאימפריה לאחרונה. הקטע הוא שיש גם חברות כמו Cort שמבחינת בנייה ואביזרים גם מתאימות. איבנז משום מה לא מצלצלים לי... אני רוצה ללכת על משהו בסגנון ג'קסון סולואיסט\דינקי או הדגמים הבסיסיים יותר של ESP. גיבסון אני לא רוצה בין השאר גם בגלל הנוחות והבנייה וגם בגלל שזה כמו לנגן על בלוק בטון.