|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחח^
זה בסדר חבר'ה, הלכתי לישון מתוסכל, קמתי כמו חדש XD וכן, היא הפילה עלי את זה בבום בכך ששלחה לי את זה בטקסט כתוב.. הנה אני יעתיק לפה מה שהיא רשמה: היי .. תקרא עד הסוף , הלוואי ותבין . הלוואי ויהיה בך ת'כוח לסלוח . מצטערת מראש . - - - הכל התחיל לפני בערך חודש , אני ושלומית החלטנו לרדת על איזה ילדה .. בלי שהיא תדע שזה אנחנו - פתחנו שואומי .. השם הראשון שעלה : ויקה [ שלומית ראתה לפני זה הישרדות ] . הוספנו תמונות , וחיכינו ליום למחרת , שיהיה אפשר לדרג .. הגבנו ודירגנו אותה 1 .. הכל עבר כצחוקים .. ואז, ילדים התחילו להגיב לויקה בטירוף D: ואני ושלומית התערבנו, אם נצליח להגיד לוואנטד .. - הצלחנו ! הגבנו לחצי שואומי . [ אתה בניהם ] =\ וכולם חילקו לנו מספרי icq וטלפונים .. הוספנו , ודיברנו איתם - ה כ ל = ב צ ח ו ק - . ואיתך ? טוב איתך זה פשוט זרם , איתך רק אני דיברתי .. \= הדהמת אותי .. היית פשוט אני . - - - לא הפסקתי לחשוב עליך |: ועכשיו , זה התגלגל כ"כ . וכבר אי אפשר לעצור את זה .. אני פשוט לא רוצה לפגוע בך . ונדמה לי שכבר פגעתי מספיק .. אז זהו , עכשיו אתה יודע הכל , ואני מרגישה שהורדתי אבן מהלב .. מצד שני כ"כ כואב לי :| אני מצטערת . זה לא היה אמור להגמר ככה \= בכלל לא היית אמור להתאהב בי :| ואני לא בך :| [ כן , בזה לא שיקרתי .. ] בקיצור , אתה מוזמן למחוק אותי , ות'מספר שלי .. או מה שתרצה .. היה לי כיף איתך 3> ס ל י ח ה ! התמונות שהיו לה, היא לא מלכת היופי, היא חמודה מאוד ודי שווה. לא משהו שהייתי חושב שהיא מתחזה.. אבל חפיף. למדתי :] תודה על התגובות ^^ |
![]() |
![]() |