|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהי מהshowme למי שמכיר.. דיברנו בהתחלה בכיף וזה, כמו כל אחת.
עם הזמן דיברנו יותר, ויותר.. ופשוט התחברנו איכשהו, דיברנו כל יום לפחות 5-6שעות. יום שישי האחרון התקשרתי אליה, דיברתי איתה מ2וחצי בבוקר עד 5וחצי, והיה מדהים :/ מ5וחצי עד 7 דיברנו באייסי.. פשוט מושלמת. בכל מקרה, אני ממש הרגשתי שהתאהבתי בה, אפילו שאני לא מכיר אותה במציאות.. אבל ראיתי "תמונות" והאופי שלה ממש מושלם בשבילי. בכל מקרה, היא גם אמרה שהיא אוהבת אותי וכל החרטא הזה.. לפני 20דקות גיליתי שכל זה התחיל כצחוק בשבילה, היא בכלל לא מי שהיא אמרה שהיא.. זאת לא היא בתמונות. ועוד היינו אמורים להיפגש ביום שני הקרוב.. אתם לא מבינים לאיזה סרט היא הכניסה אותי, ובדקה אחת היא פשוט הרסה אותי. בחיים לא חשבתי שמישהי יכולה להשפיע עלי כל כך הרבה.. ואני עכשיו על סף דמעות, משהו שלא קרה מאז כיתה ז'. פאק.. אני כל כך טיפש. מטומטם. הייתי צריך להקשיב לחברים שאמרו לי לא לקוות יותר מידי.. תקראו לי מטומטם, דפוק, למה אני בכלל סומך על אנשים מהאינטרנט, כל מה שתגידו עליי כרגע נכונים, כי באמת יצאתי מפגר. אבל כל כך לא אכפת לי כרגע ממה שיגידו.. אני פשוט לא מאמין למה שקרה לי. נלמד מזה.. ונמשיך הלאה. זה רק נתן לי הוכחה שאסור לי לקוות סתם, ובטח לא לתת כבוד כל כך גדול לבנות כאלו. לילה טוב.. |
![]() |
![]() |