|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
נכון שהיו מחדלים, אגב... גם במלחמות עבר שלנו היו מחדלים שלא תחשוב שלא היו, אבל אז לא היתה תקשורת בכל פינה לסקר את הכל ובניגוד למלחמה האחרונה לא היה נצחון הרואי שיכול להצדיק את כל החללים והמחדלים שנעשו. זה רק מחזק את הטענה שאנחנו צריכים צבא חזק ואיתן ואם הנוער של היום לא מבין כמה זה חשוב שהוא יתרום אפילו את המעט שהוא יכול אז מצבנו רק יחמיר ויחמיר. אני יכול להגיד לך בתור מילואמניק שאחת הבעיות שאנשים לא רוצים להגיע למילואים היא אורך המילואים כמו שציינת ובנוסף שאנשים מבוגרים נטחנים במשימות פשוטות - הרבה מזה נובע מחוסר בכח אדם - ולמה זה? בגלל שאנשים אחרים מחליטים לא להגיע הם דופקים את אלו שכן מגיעים ונאלצים להשאר כמוני 30 יום כמו מילואים שעשיתי אחרי המלחמה עם כמעט בקושי ימים בבית למרות שהייתי אז בלימודים ועבדתי. אז לכן אני לא מבין ומתעקש לא להבין את אותם אנשים שחושבים שהם פראיירים של המערכת. זה לא עניין של אם אני עושה צבא אז אני רוצה שכולם יעשו כי אם אני אוכל חרא אז שעוד אנשים יאכלו... זה שיש לנו רק מדינה אחת והחובה מוטלת על כולם לתרום לשמירה על המדינה הזו. ואם מישהו לא יכול לעשות צבא, שילך ויתנדב בבתי חולים, שיתנדב במד"א שיתנדב לעזור לילדים עם קשיי למידה, שיתרום איכשהו לחברה שלנו. או שגם פה אפשר להתלונן ולהתבכיין שרע ? |
|
![]() |
![]() |