|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום , אני חדש פה
דבר ראשון , אני רוצה לומר שהסכלתי פה בפורום ובאמת נהנתי להסתכל ולראות את ההשקעה של האנשים פה אחד אחד סוסים , כל הכבוד לכולכם. אני בן 18 מתאמן חצי שנה , תוכניות אימונים שאני בניתי לעצמי , כולל תפריטי תזונה שאני בניתי לעצמי משקיע מאד לפני שהתחלתי , משקל 56 , גובה 1.82 היקף יד 31 , אחוז שומן נמוך , לא מדדתי איזה. תמונה: ![]() אחרי 4 חודשי אימון , שטחנתי אוכל כמו אווז , פיתמתי את עצמי, אפילו כשלא היה בא לי דחפתי דברים מאסה רצינית עליתי ל87 קילו כמובן שגם אחוז השומן עלה , הגעתי ל16.5 אחוז באחת המדידות תמונות: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אחרי 4 חודשים , החלטתי שזהו עם המאסה , לא אהבתי ממש את הגודל העירו לי שזה כבר לא יפה , מה גם שהאחוז שומן היה דיי גבוה ובשלב מסויים נעלמו לגמרי הריבועים נוצרו המון המון סימני מתיחה , על כל הגב , הידיים והכתפיים דבר שעד היום לא עבר לי , ורק נהיו יותר :\ הצבא התקרב , והחלטתי שזה הזמן לחטב חודשיים חיטוב רציני, עם תזונה דיי לקויה , עבדתי המון 15 שעות ביום , ולא היה לי זמן להקפיד ממש אז בקושי אכלתי. ואם אכלתי אז אכלתי טונה או חזה עוף שהיה לי בעבודה ירדתי ל 9 אחוז שומן , משקל 81 , אבל גם קטנתי תמונה , מלפני חודש , כשסיימתי לחטב : ![]() עכשיו אני כבר חודש במאסה שוב הגעתי לגודל הקודם חזרה , אבל הפעם אני על 11 אחוז שומן ![]() אני מתגייס עוד חודש בידיוק לגולני , אני מתחיל עכשיו הרבה ריצות ![]() אשמח לתגובות ![]() |
![]() |
![]() |