|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הוראות:
1) לכו לקצב 2) בקשו כתף בקר 3) בקשו שיוריד לכם את כל הגידים ואת השומן [לא שיש] ![]() 4) תבלנו את הכתף בקר עם תבלין לעל האש ותבלין לסטייקים ופלפל אדופ וצילי פלפל שחור ומלח 5) הכניסו לתנור חום 210 מעלות ל 35 דקות שישרף טוב טוב תהנו מבשר דל שומן, חלבון איכותי ובנוסף בשר קטלני בטעם ד.א - מי שרוצה מומלץ לטגן ביחד עם תפוח אדמה זה הולך קטלני בלחמניה או פיתה עם חומוס וסלט D: |
![]() |
![]() |