ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-12-06, 14:13   #10
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
[=Bodybuilder]משטרה לא מסוגלת לשום דבר ! תפסו את הערנב הזה ומתלהבים !
סתכל על הפרצוף של השוטר המניאק הזה יריקה בפרצוף הוא לא שווה !(את בני סלע צריך להאיף לכלא עד סוף חייו !
מה איכפת לי למה המשטרה מסוגלת או לא מסוגלת, איכפת לי שישפילו את האנס הזה.
בין אם המשטרה חזקה או לא, זה כבר תלוי במדינה ובמערכת המשפטית,ככל שהיא יותר ליברלית המשטרה נחלשת.

ציטוט:
וזה שאני שונא שוטרים יש לי סיבה,אבל שוטר בעצמו בוחר את המיקצוע הזה אף אחד לא מכריח אותו ! ואני כן מכבד את ה % הקטן שבין השוטרים אולי 5 % מתוך 95
שהם באמת נישארו בני אדם ותמיד היהיו בני אדם . כול השאר כלבים !
תפסו גובה יותר מדי השוטרים האלה ! אפילו ברחוב איאפשר לעבור בלילה בשקט בלי שאיזה שוטר יבוא אליך ויתחיל להיסתלבט ! ואני בן אדם בלי טיקים במישטרה (לא דקרתי אף פעם בחיים שלי,וחז וחלילה גם לא הרגתי או ניסיתי להרוג מישהו) לא גנבתי אבל שוטרים החליטו שיש להם זכות להיסתלבט על אנשים כמוני ותפסו גובה במקום לעשות תעבודה שלהם הם החליתו להיות ליצנים ולקחת על עצמם את העבודה של עבריינים !
תשמע כניראה משהו לא בסדר איתך אם שוטרים באים ומסטלבטים עליך סתם, תאמין לי שאני לא אוהד המשטרה,לפחות לא את משטרת התנועה שעושה לי את המוות עם האוטו שלי, אבל , אין לי בעיה שישפילו אנשים שמגיע להם להיות מושפלים, במקרה כזה הייתי מצפה שיכו אותו כמו ששוטרים עושים בארה"ב,פה הם בקושי נגעו והוא התחיל לבכות..

ציטוט:
והינה הסיבה האמיתית שאני שונא שוטרים : לא רציתי לספר אבל אני יספר בקצרה :
בחור אחד מהמישפחה שלי שמאוד חשוב לי "חולה".... במילים פשוטות הוא נרקומן (והו ואחד הבחורים הטובים שיש עם לב זהב)
בוא נגיד ככה רוב המקומות שבהם הוא מסיג סמים
מוכרי סמים משלמים למשטרה % מסוים של כסף ומקבלים מהם רשוט !

זה כול מה שאני יכול לספר יותר מזה "לא" מספר... אבל יש עוד הרבה דברים שאני לא יכול לספר !
גם לי יש מישהו במשפחה כזה, אז מה? לכל בן אדם יש אפשרות להחליט אם הוא יהיה נרקומן או אם הוא יתנזר ולא ינסה אפילו סמים או כל דבר אחר. אני לא צריך להאשים אף אחד,אני בוחר להיות מה שאני, אם מישהו בחר להיות נרקומן שלא יאשים את כל העולם בזה שהוא נרקומן,רק את עצמו.
ובקשר לשחיתות של משטרה זה קשור לכל משטרה/משטר בעולם, אין מה לעשות עם זה, החלופה היא שלא תהיה משטרה בכלל? אין אפשרות ביניים זה או זה או זה.