|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו מה אתם חושבים על התפריט שלי:
הנתונים שלי: גיל:18 גובה: 189 ס"מ משקל: 79 ק"ג אחוזי שומן: 14~15 % פעילות: 3 פעמים בשבוע אנארובי (שעה כל אימון) + 3 פעמים ארובי (רץ על מהירות 9.5~10 40~45 דקות) אני חושב על להכניס גם סקי לאחר היאמון האנארובי. בוקר: 15 גרם אבקת חלבונים (חצי מנה) 0.5 גביע קוטג' 3% 1 בננה חיה. ארוחת ביניים: (לאחר שעתיים) תפוז (חושב על להוסיף גביע יוגורט ביו 0% ) ארוחת צהריים (לאחר 3 שעות) סלט המורכב מ: עגבנייה, מלפפון חסה, קצת גמבה וחצי כפית שמן זית. 300 גרם חזה עוף מטובל ברוטב סויה ללא שמן, בגריל. 250 גרם אורז לבן נקי. אחרי שעתיים הולך לאימון ( אם אני רעב לפני אז אני אוכל חטיף Energy Sport, כדי לקחת את זה? [37 גרם= 131 קלוריות , 8גרם חלבון 24.5 פחמימות ו1.9 שומן]) שייק חלבונים (30 גרם אבקה) + בננה חיה ארוחת ערב (45 דק'~ שעה אחרי האימון): סלט המורכב מ: עגבנייה, מלפפון חסה, קצת גמבה וחצי כפית שמן זית. 4 פרוסת לחם קל גביע קוטג'\2 כפות חומס 2 ביצים קשות\חביתה מ-2 ביצים ללא שמן\4 פרוסות פסטרמה ארוחה לילית: אם אני רעב אני לוקח עוד תפוז. סה"כ ערכים (עם קוטג' ו2 ביצים קשות): 1800 קלוריות : 184 גרם חלבונים, 179 גרם פחמימות ו-44 גרם שומן (קצת יותר מידי שומן לא?) |
![]() |
![]() |