|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() -אני כול בוקר אוכל יגורט + מולטי צ'ריוס ? איך זה סבבה?
-אני אוכל יגורט 1.5% שומן + גרנולה .... מי שמכיר יש במוצר 23 פחמימות איזה סוג הפחמימות האלו זה סוכר או מה ? עם זה סוכר אז אני מעדיף שלא לאכול את זה.... נחפש משהו אחר... -לחם מלא זה פחמימה מורכבת ? כמו הלחם של ברמן עינן הצהוב הלם המלא .. זה פחמימה מורכבת ? כמו שבולת שועל ? -יש לי שבולת שועל איך אני יוכל לאכול את זה בדיוק ? איך אפשר לעשות שזה יהיה טעים ??? אני לא מסוגל לאכול אוכל מגעיל אז יש אפשרות לעשות את זה טעים למה יש לי כצת בעיה........ -סוכר חום זה סבבה הוא גרוע ??? עם אני לוקח במקום סוכר לבן סוכרזית (של החולי סכרת ) איך זה מצוין נכון ?? למה התחלתי לקחת סכרזית במקום ... מה עדיף סוכרזית או סוכר חום ? -מה האבדל בן שמן פישתן לשמן זית מה עדיף ? -מה האבדל בין פחמימה מורכבת לפחמימה רגילה ? -לחיטוב פרגיות בתיגון (מעט שמן ) הולך אפשרי דבר כזה ? -פירות יבשים איזה סוג פחמימה זה כמו שבולת שועל ? -תפוחי אדמה איזה סוג פחמימה זואת ??? אני שואל הרבה שאלות למה הדברים הקטנים האלו יוכלים לעזור הרבהה ..... תודה :] |
![]() |
![]() |