|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית ראשונה שאני עושה למה אני מתאמן חדש
אני לא יודע בדיוק איזה מכשירים אני עושה פה ושם וכמה סיטים אבל אני יודע ש3 סטים 8-12 חזרות פחות או יותר............. למדתי פה הרבה... המדריך וחברים עוזרים לי עם המכשירים איזה מכשירים להתאמן למה הם וותקים המטרה שלי לעלות במסה!! למה אני מאוד רזהה A חזה, יד אחורית , כתפיים B גב ,יד קידמית , רגלים זה כול החלקים שיש בגוף או שזה הכול ........ חסר לי פה רק בטן איפה אני דחוף אותו? קיצור תראו איך זה הולך האימון שלי...... מוצאי שבת אני עושה A יום ראשון B יום שני מנוחה יום שלישי A יום רביעי B יום חמישי חופש יום שבת חופש ועוד פעם חוזרר.... תראו מה חשבתי לעשות תגידו עם טוב יש לי בעיה גם עם בטן עם אני יוסיף בטן ל A זה יהיה הרבה מדיי לא ? לb זה ניראה לי פחות למה זה תרגלים פחות קשים כאילו ........ A חזה, יד אחורית , כתפיים בטן B גב ,יד קידמית , רגלים קיצר חשבתי ככה מקווה שזה רעיון טוב... תסתקלו טוב טוב רק הוספתי בטן 3 פעמים בשבוע! מוצאי שבת A יום ראשון B יום מנוחה יום שלישי A יום רביעי B יום חמישי אני יעשה בטן לבד יש תרגיל שכדאי להוסיף לבטן אבל שלא כשור לתרגילים שעשיתי בa ו B חשבתי על בטן וריצה אירובי ..... מה אתם אומרים לפחות אירובי פעם בשבוע תסתקלו שבטן עושה מנוחה יום כן יום לא יום כן יום לא ----------------------------------------- יענו שיוצא לי ככה מוצאי שבת- A חזה, יד אחורית , כתפיים , בטן יום ראשון - B גב ,יד קידמית , רגלים יום שני - מנוחה יום שלישי- A חזה, יד אחורית , כתפיים , בטן יום רביעי- B גב ,יד קידמית , רגלים יום חמישי- ריצה , בטן ------------------------------------ זה מה שיצא לי בסוף מה אתם אומרים ? שבוע טובבבבבב |
![]() |
![]() |