|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז קודם כל...פעם היה ילד שמו SOJGOON...ב06 החליט SOJGOON להתחיל להרים משקולות...
התחיל להתאמן קצת בבית עם ציוד זול...אך התקדם יפה מאוד... אחרי חודשיים-שלוש +- של אימונים רצופים בבית ותזונה בלי תפריט בלי כלום הגיע לזה: ![]() התאמן התאמן (סך הכל חצי שנה) אך SOJGOON התדרדר למחלה שנקראת עצלנות...מחלה די שכיחה. התחיל לשתות יותר מדיי ולבלות יותר מדיי עם החבר'ה בלי לשים על אימונים ולשתות יותר מדיי ![]() ![]() וכך היו הימים עד שSOJGOON ירד מאוד במאסה...ובערך בסוף 2006...התדרדר לגמרי... זה התחיל מזה שירד במאסת השריר ועלה בשומן ... עד לתקריות יותר חמורות כמו: ![]() וכן...זהו סיפורי...התאמנתי סך הכל חצי שנה ברצף - אחר-כך אימונים "רציניים ביותר" שנערכו אולי פעמיים בשבוע מקסימום...ואני בפורום מ05... כך אני נראה אחרי כמעט שנה ללא אימונים (אני חזרתי בערך בשבועיים האלו) בבוקר: ![]() אם הייתי יודע לצלם היה יוצא טוב...החלק הימני (שמאלי שלכם) יצא חרא אבל הוא יותר גדול מהצד שיצא יותר טוב :| (תלמדו אותי לצלם - סיקס פאק?) ![]() וכך נגמר סיפורי...מצטער שלא השגתי הרבה תמונות הרוב אבדו... ובקשר לגב לא אימנתי אותו יותר מ5-6 פעמים בחיי.