ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 16-12-07, 06:57   #24
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoggie
עמרי, לא כל כך אהבתי את הרטוריקה שלך והדרך שבא בחרת להציג ולהשוות את הנושא לשואה. אני חושב שדווקא במקרה כזה יכולה להיות קצת רתיעה לקורא בצורת ההשוואה ואז המטרה שניסית להעביר תגיע לפחות אנשים. יכולת לבחור בדרך שונה (אני לא אומר שאני מסכים איתה או לא, רק מציין) אבל אני שמח שהעלת את הנושא, זה יכול להיות דיון מעניין.

בשביל הדיון בלבד... כמה שאלות:
1. האם במידה והיית יודע על תכשיר או תרופה הקיימים היום בשוק שנוסו ופותחו ע"י ניסויים בבעלי חיים, האם היית מוכן בתור אוהב בעלי חיים להחרים את המוצר? (גם אם מדובר בתרופה כלשהי...)
אתה חושב שצריכה להיות הגבלה על סוג הנסויים או הפסקה שלהם לחלוטין?
2. בתור מי שעושה השוואות, מה אתה אומר על זה שחרקים הם לא חיות מבויתות ולכן הם אמורים להיות חופשיים בטבע ולא אצלך באקווריום בחדר (עכבישים, עקרבים...?) זה לא כמו ששמו את היהודים במחנה ריכוז ולא נתנו להם את החופש שלהם?
אני מחרים כל מוצר שאין עליו את הסימן הזה של הארנב - "לא נוסה על בעלי חיים" - שמפויים למיניהם, דאודורנטים, משחות שיניים ואפילו החלפתי את האוכל לכלב שלי [קניתי פעם אחת יוקונובה ואז נודע לי שהם עושים ניסויים בבעלי חיים].
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט