ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-11-06, 11:53   #1
ronbn1
חבר מתחיל

ברירת מחדל כנסו, כמה שאלות בקשר לתזונה

אוקיי אז ככה, נתחיל בזה שאני לא מבין הרבה בכל הנושא בגלל זה אני שואל פה , נסיתי להבין מהמאמרים אבל מסובך לי, הם מסבירים ברמה יותר מידי גבוהה ואני לא ממש מבין.
אוקיי, אז המטרה שלי היא לרדת במשקל הנתונים שלי הם גובהה 1.63/64 בערך ואני שוקל בין 59-62 כל הזמן משתנה, יש לי אחוז שומן גבוהה בגוף אני בטוח, לא בדקתי אף פעם אבל זה בטוח, אני רוצה להתחטב קצת ולהוריד קצת במשקל ואני צריך קצת עזרה ממכם
1. בקשר למאזן קלורי שלילי וחיובי, אם יש לי מאזן קלרי חיובי אני עולה במשקל? זה לא משנה מה הקלוריות האלה ? כיאלו אם זה קלוריות של פחחממות או שומנים או חלבונים?
2. בוא נגיד באופן היפוטטי, אם לא אוכלים יורדים במשקל? כי שמעתי פעם על מצב שהגוף נכנס לפניקה ואז אם אתה לא אוכל או נגיד אוכל ממש קצת אז שאתה תוכל משהו כבד אתה תעלה הרבה במשקל כי הגוף יאגור את האכול או משהו כזה. אשמח להסבר קצר.
3. תוכלו אולי לעזור לי עם תפריט לירדה במשקל כי אני בעקרון אני יודע שאני יכול לרדת בקלות הבעיה שלי שאני לא יודע מה לעשות , כיאלו אין לי בעיה אפילו לא לאכול כלום ממש לא מפריע לי, אני לא אחד שכל היום מסתובב ומחפש מה לאכול
זהו, תודה רבה מראש.
ד"א אני בן 15 וחצי ובבקשה אל תשתמשו במושגים גבוהים כמו במאמרים שלא הבנתי כלום... תנסו להסבסיר יותר בפשטות. תודה רבה שוב..
ronbn1 מנותק   הגב עם ציטוט